Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, geçirdiği iş kazası sonrası hastanede tedavi gören AK Parti Gümeli eski Belde Başkanı Şinasi Bilgen ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar’ı ziyaret etti. Ulupınar’a, Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı Ali Kemal Erdoğan ve Dernek Başkan Yardımcısı Karanfil Uslu da ziyarette bulundu.


AK PARTİ GÜMELİ ESKİ BELDE BAŞKANI BİLGEN’e ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Gümeli eski Belde Başkanı Şinasi Bilgen’i tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Milletvekili Ulupınar, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Başkanım, Gümeli beldemizde kaza geçirdi. İşi dolayısıyla tomruk yüklü kamyonu kaza yaptı. Maalesef bir arkadaşını bu kazada kaybetti. İki arkadaşı ise hafif yaralı… Kendisi de kazadan ciddi yara aldı.  Kazayı öğrendiğim andan itibaren Başkanımızın durumu hakkında doktorlarından bilgi aldım. Çok şükür, genel durumu iyi. İnşallah daha da iyi olacak. Kazada hayatını kaybeden kardeşimizin ailesine başsağlığı, yaralanan kardeşlerimize ve Başkanımıza da acil şifalar dilerim” dedi.


MÜZELER GENEL MÜDÜRÜ KOCAPINAR’A ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar’ı ziyaret etti.

Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Abdullah Kocapınar’ı makamında ziyaret ettim. Kendisi ile ilimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk” diye konuştu.


ULUPINAR’I, ANKARA ZONGULDAKLILAR DERNEĞİ BAŞKANI ERDOĞAN ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı, Ankara Zonguldaklılar Derneği Başkanı Ali Kemal Erdoğan ve Dernek Başkan Yardımcısı Karanfil Uslu ziyaret etti. 

Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Ankara Zonguldaklılar Derneğimizin Başkan ve Başkan Yardımcısının ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ederim. Dernek olarak Ankara’da yaşayan Zonguldaklıları en iyi şekilde temsil etmek, birlik beraberlik ve sosyal dayanışmayı sağlamak için çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. İlimizin gelişmesi için çalışmalar yapmaktadırlar. Bende kendilerine yapacakları her çalışmada yanlarında olduğumu belirttim… Her zaman desteğe ve birlikte çalışmaya hazırım” dedi.

(Haber Merkezi)