AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatından gönderilen haber şu şekilde:


AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu ile Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi gece gündüz ara vermeden sürdürdüğü çalışmaları taraflı tarafsız her kesimden insanın takdirini toplamaya devam ediyor.

Milletvekili Adayı Çaturoğlu ve İlçe Teşkilat Başkanı Çakır ile ekibi bugün Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı, Gülüç Pazarında ve İlçede dinlenme tesisi Midilli park’ta vatandaşları ziyaret etti.

Günün ilk ziyaretini Gülüç’de Belde teşkilatını gerçekleştiren Çaturoğlu ve Çakır,  Belde başkanı Hasan Polat ve orada bulunan vatandaşlarla sohbet gerçekleştirdi.

Belde teşkilatı ziyareti ardından Milletvekili adayı Çaturoğlu ve Çakır, Gülüç Belediyesi Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyarette bulundu.

Konuk AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Çakır, Belediyede gerçekleşen görüşmede CHP’li Belediye Başkanı Demirtaş’a Kurum Kuruluş ayrımı yapmadan her kes ile bir araya geldiklerini, bu şekilde de bölgeye hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

 

ÇATUROĞLU, BELEDİYE ZİYARETİNDE MESAJI VERDİ

Çakır’ın duygu ve düşüncelerini aktarması ardından AK Parti Milletvekili adayı Çaturoğlu, konuşmasında, adaylıklarının belirmesiyle Zonguldak genelinde her yere ziyaretleri yapmaya devam ettiklerini  ifade etti.

Halkın oylarıyla Cenabı Allah’ımız nasip ederse Ankara’ya gittikten sonra tüm Zonguldak’a olduğu gibi Gülüç’te de faydalı işler yapacaklarını belirten Milletvekili adayı Çaturoğlu, şunları kaydetti;

“Bunu İktidar, muhalefet ayrımı yapmadan el birliği içerisinde yapmak istiyoruz. özellikle hizmet noktasında sizleri yol arkadaşı olarak görmek istiyoruz. Neticede Gülüç, Ereğli’nin sorunu varsa bunu hep beraber birlik beraberlik içerisinde çözeriz diye düşünüyorum. Makam, mevkii, sandalye, masa koltuk kavgası bırakılmalı. Kavgayı beldemiz için, Ereğli’miz ve Zonguldak’ımız için tek yumruk olarak yapmak  istiyoruz.  Öncelikle bölgemizde üniversitelere önem vereceğiz. Ereğli’de eski devlet hastanesi yerinin üniversite kampusu için olumlu gelişmeler başlattık.  Geniş Zonguldak projesi adına önümüzdeki 4 yıl için çalışmamız var. Yeni yeni yatırımlar gerçekleştirmek adına çalışmalarımız olacak. Bu konuda da yapılacak 7 Haziran seçimleri Türkiye ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şahsınızda tüm Gülüç halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum.”

 

BELEDİYE BAŞKANI DEMİRTAŞ, AK PARTİ AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ev sahibi CHP’li Belediye Başkanı Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisi için gülümseyerek Çaturoğlu yabancı olmadığını eskiden beraber de çalıştıklarını söyledi.

Öncelikle Gülüç Belediyesi’ne ziyaretinden dolayı Çaturoğlu’na teşekkür eden Demirtaş, konuşmasında şunları belirtti;

“AK Parti ailesi olarak bize onur gurur verdiniz. Ayağınıza sağlık diyorum. 7 Haziran seçimleri de Ülkemize ve Zonguldak’a hayırlı olsun. Kazanan Zonguldak- Ereğli olsun diyorum. Eski belediye başkanı olmasından dolayı Faruk Çaturoğlu’nun vekil olması bizim için Ereğli için büyük avantaj. Bizim derdimizi en iyi anlayan sizsiniz. Sizin tecrübenizden bizde faydalanacağız. Belediye başkanın en büyük sıkıntısını siz biliyorsunuz. Sizinle görüşmek derdimizi iletmek daha kolay olacak. Bu bölgede hiç ayrımcılık yapmadan burası bir CHP’li belediyesi ama, sizde buraya gelip ziyaret ettiğiniz için özellikle size tekrar teşekkür ediyorum. Ayrımcılık yapmadığınız için. Artık Ereğli için savaşmamız gerektiğini buraya gelmenizden bunu vurgulamış oldunuz.”

Belediye Başkanı Demirtaş’a ziyareti ardından ise Çaturoğlu ve Çakır, seçim çalışmalarına ara vermeden esnaf ziyaretiyle devam etti.

Gülüç beldesi’nde Pazar esnafında ve Ereğli’de Midilli Parkta vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Çaturoğlu ile İlçe Teşkilatı başkanı Çakır, gittikleri her yerde sohbet ederken, çocuklara da şeker ikramın da bulundular.