SP Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Gökhan Göktaş, seçim çalışması yürüten belediye başkan adaylarını eleştirdi.

 

Saadet Partisi (SP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı Gökhan Göktaş, belediye başkan adaylarına hodri meydan çekti. Göktaş, “31 Mart tarihinde sokağa çıkamazsınız utancınızdan. Otobüsten müzik yayını yapmakla, boşuna benzin yakmakla, yanındaki gazetecilere fotoğraf çektirip kalabalık gözükmekle, destek çok demekle seçimi alamazsınız” dedi.

 

GENEL POLİTİKALARI ANLATIN

Göktaş yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Tüm adaylara adaylara sesleniyorum hem Ereğli’yi yönetmeye talipsiniz hem de çıkıp halkın karşısına kendinizi ve yapacaklarınızı anlatmıyorsunuz. Proje demek saçma olur ne yapacağınızı, genel politikalarınızı anlatmanız gerekir. Halk sizi tanısın, değerlendirsin. Unutmayın otobüsten müzik yayını yapmakla, boşuna benzin yakıp milli serveti harcamakla, bilboardlar da gülümsemekle, 30-40 kişi esnafa, sanayiye, kahveye gidip yanında ki gazetecilerin çektiği fotoğraflarla kalabalık gözükmekle, destek çok iyi demekle seçimi alamazsınız. 31 Mart tarihinde sokağa çıkamazsınız utancınızdan. Halkın içine karışın, eşinizi, en fazla 1-2 partiliyi yanınıza alın 15-20 dakika sohbet edin, dinleyin.
 

DELİKANLICA ÇIKIN

Tek tek bütün Ereğli’yi birkaç ayda gezemeyeceğinize göre çıkın bir radyo programına veya gazeteye delikanlıca.  Hatta delikanlılık yapmayın size destek veren o kadar çok gazete ve radyo var ki çıkın soruları beraber hazırlayın, cevabı beraber verin hatta sıkıştığınız yerde gazeteciler konuya girsinler size destek olsunlar, oh ne rahat. Bunu bile beceremiyor, bundan bile korkuyorsunuz. Ben en fanatik AKP savunucusu ya da en fanatik sol görüşlü her radyo ve tv ye çıkar, har gazetecinin röportajına net cevap veririm.

 

BUYRUN HODRİ MEYDAN

Hatta adaylara sesleniyorum buyurun bir hodri meydan yapalım ne dersiniz. Herkes eteğindeki taşları döksün. Ben bir insan, bir müslüman olarak bildiklerimi doğru olarak söylemekle mükellefim, bunu yaptığım yalan söylemediğim, iftira etmediğim için sürekli suçlanıyorum. Buyurun madem iddianız çok onu da siz ispatlayın. Ama lütfen denize derin deşarjın doğal arıtma olduğunu bilmeden kanalizasyon denize dökülüyor saçmalığını bırakın çünkü Alaplı yeni yaptığı bu proje ile övünüyor. Birinin övündüğünü diğer yerde aynı partililer eleştiriyorsa komik kaçıyor.

 

POSBIYIK’I SAVUNMUYORUM

Ben sayın Halil Posbıyık’ı savunmuyorum ama siz sürekli hakaretvari, atıyorsunuz. Oda bunları size paket yapıp gönderiyor her seçim zamanı. Arkadaş siyaset ve belediyecilik dersi almaktan bıkmadınız. Sürekli eleştiriyi başkasına yapacağınıza bir bakın kendinize. Nerede hata yapıyorum, bu söylemler kime yarıyor. Hem kendiniz kaybediyorsunuz hem de Ereğli ye kaybettiriyorsunuz. Bu kafayla Halil Posbıyık sizin gibiler yüzünden daha bir 20 yıl başkanlık yapardı ama elhamdülillah biz geldik. Bu işe dur diyeceğiz, Ereğli’yi kazanacağız”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)