Başkan Uysal mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Uysal beraberindeki Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte dün akşam ilk ziyaretini Kırmacı Mahallesi’ne yaptı.

 

ÇÖPLÜK YEŞİLLENECEK

Mahalle Muhtarı Hazim Seviç ve mahalle halkı ile bir araya gelen Uysal, burada yaptığı konuşmada yılların sorunu olan çöplük alanında zemin etüdü çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

 

METAN GAZINA TAHLİYE

Uysal, “Burada borulama sistemiyle önce çöplükte biriken yüzde 90’ın oranındaki metan gazını dışarı çıkaracağız. Daha sonra gübreleme ve diğer yöntemlerle çalışmaları sürdürüp iki yıl içinde de kalan yüzde 10 ‘luk metan gazını da bertaraf edip, burayı sizlere yeşil alan ve park alanı olarak hediye edeceğiz.” dedi.

 

Uysal bir önceki halk toplantısında öne çıkan sorunlar arasında gösterilen bölgedeki derelerin ıslah ve temizliğinin de yapıldığını bu aşamadan sonra derelerin temizliği noktasında herhangi bir problem yaşanmayacağını söyledi.

 

KEMER-DER’DEN TEŞEKKÜR

 

Uysal’ın mahalle ziyaretinde söz alan Kemer-Der Başkanı Alper Hasçelik, dernek ve üyesi olan Kemerliler adına teşekkür etti. Hasçelik, “Son toplantımızda dile getirdiğimiz 6 sorunun 5’ni kısa sürede çözdünüz. Allah sizden razı olsun” dedi.

 

UYSAL BALI’YA KÖPRÜ SÖZÜ

 

Başkan Uysal son ziyaretini Balı Mahallesi’ne yaptı. Dar olan Balı Dökme Köprüsü’nün yapımı için gerekli izinlerin alındığını ve çalışmaların kısa sürede başlayacağını söyleyen Uysal, halkın taleplerinden olan imardan kaynaklı doğalgaz problemin çözümü için de yoğun bir çaba sarf edildiğini söyledi.

 

Başkan Uysal’ın Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş’un organizesiyle düzenlediği mahalle toplantılarına, Bozkuş’un yanı sıra Meclis Üyeleri Reşat Latif, Eyüp Karaaslan Sezai Meriç, Salih Kumaş, Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan, Hasan Pınarcık, Fevzi Ekşi ve Fevzi Mazlum ile Gülüç Önceki Dönem Belediye Başkanı Aydın Güngör ve AK Parti’nin Önceki İlçe Başkanlarından Mustafa Demiray katıldı.