AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin gece-günüz demeden tüm hızıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Konuya ilişkin Şahin'in, Seçim Koordinasyon Merkezi'nden gönderilen açıklama şu şekilde:

"Pazar günü sabahı erken saatlerde ekibi ile birlikte sokağa çıkan Erol Şahin, çalışmalarına hiç mola vermeden devam etti. Bazı mahallelerde partilileri ile birlikte katalog dağıtan Şahin, Balı Mahallesi bölgesindeki kahvaltı mekanlarını da tek tek ziyaret ederek burada kahvaltı yapan ailelerle tokalaştı ve sohbet etti.

Erol Şahin’in dinç, enerjik ve sempatik duruşunu gören bir vatandaş, “İşte bu, bize genç başkan lazım. Bu nedenle Erol Şahin’i destekliyoruz” dedi.

Büyük bir ilgi ve alaka ile karşılanan Erol Şahin, Balı Mahallesi bölgesinden sonra Kdz. Ereğli İşitme Engelliler Derneği Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, işitme engelliler ve aileleriyle görüştü.

İşitme Engelli Tercümanının tercümesi ile engellilerle konuşup sorunlarını dinleyen Şahin, Kdz. Ereğli’de engellilere yönelik önemli bir okulun yapılacağını ve bu okulun Türkiye’de sadece iki tane bulunduğunu söyledi.

Erol Şahin İşitme Engelliler Derneğinden sonra da Erdemir caddesi üzerinde bulunan ve ağırlıklı olarak Karakavuz, Akköy ve Gümeli bölgesi halkının bulunduğu kıraathaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Gittiği kıraatnahelerde vatandaşların ilgisi ile karşılanan Erol Şahin burada da projelerini anlattı.

Şahin, Belediye Meclisi Üyesi adayları ve partilileriyle birlikte sürdürdüğü seçim çalışmalarına mahallelerde katalog dağıtımı ile devam etti.