Saadet Partisi (SP) Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, Genel Merkez başta olmak üzere Zonguldak ve Ereğli’de de herhangi bir yönetici ve parti üyesinin istifa etmediğini açıkladı. Göktaş, gazetecilere yaptığı açıklamasında, hiçbir parti ile açık veya gizli ittifak yapılmadığını kamuoyunda partilerine yönelik yıpratma kampanyası yürütüldüğünü belirtti, sürece ilişkin yapılan yorumlara sert tepki gösterdi. Göktaş açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

YANDAŞ HAVUZ MEDYASI

Saadet Partimiz hiçbir parti ile açık veya gizli ittifak yapmamıştır. Biz ittifakı milletimizle yaptık. Gerek Ereğli, gerek Zonguldak teşkilatlarımızdan gerekse Genel Merkezimizden bir tane dahi hiçbir yönetici ve hatta parti üyemizin istifa etmemiş, bizden başka partiye geçmemiştir. Geçen bir tane dahi gönüllümüz olmamıştır. Yandaş havuz medyası ve aktrollerin bu meyanda yaydığı bütün haberler yalandır.

 

BAZI SATILIK TİPLER

Biz ‘Milli görüşçüyüm’ diyen ama teşkilatlarla hiçbir bağlantısı olmayan SP ye hiç oy atmamış az da olsa bazı tiplerin dağda solda konuşmaları tamamıyla Partimizi yıpratmak kastıyladır. Geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Saadet Partimize hiçbir alakası olmayan bazı satılık tipler seçime doğru, "Aslında biz SP liyiz ama oyumuzu bu sefer falanca partiye veriyoruz." diye gezebilecekler ve hatta bazı bayanların yakalarına Saadet Partisi rozeti takarak kapı kapı dolaşıp bu kirli propagandayı son 3 seçimde olduğu yine yapabileceklerdir.

 

“MECLİSTE OLACAĞIZ, DESTEK BEKLİYORUZ”

Rüzgarın dağdaki kayadan hiçbirşey koparamadığı gibi bu tarz kirli siyaset bizim tabanımızdan bir oy dahi koparamaz ama siyaseti takip etmeyen kesimlerde yanlış bir algıya sebep olabilir. Biz bu seçim inşallah milletimizi temsil etmek için hakka hizmet için mecliste olacağız. Destek ve dualarınızı bekliyoruz”

 

(Haber Merkezi)