CHP Gülüç adaylarını 1 Aralık’ta sandıkta belirleyecek. Bu konuda yazılı bir açıklama yapan aday adaylarından Emrah Yapıcı,  “Sandıktan çıkan Gülüç’te CHP’nin belediye başkan adayı olacaktır. Bu oylamada kazanan Gülüç ve CHP olacaktır” dedi.

Emrah Yapıcı açıklamasında, parti üyelerinin katılımı ile yapılacak olan aday belirleme işleminde sandıktan korkanların çeşitli yalanlarla önüne kesmeye çalıştıklarını belirterek, tek hedeflerinin ‘Allah’ın izniyle’ 27 yıldır Gülüç’te seçimi kazanamamış CHP’ye seçim zaferi yaşatmak olduğunu kaydetti.

Yapıcı, kimseye meclis üyeliği sözü olmadığını ve bu söylentileri yayanları kınadığını ifade ettiği açıklamasında şunları vurguladı:

 

 

DUAYEN POSBIYIK

 “Gülüç’te Belediye Meclis üye listesini tek başına belediye başkan adayının belirlemesi elbette akılcı bir yöntem değildir. 27 yıldır belediye seçimini kazanamadığımız bir belde de biz seçim kazanmak istiyoruz. Böyle bir durumda; Gülüç belde örgütümüz, Ereğli ilçe örgütümüz ve Karadeniz Ereğli’nin 20 yıllık duayen belediye başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın değerli fikirlerinden yararlanarak  kadrolarımızı oluşturmak zorundayız” dedi.

 

 

OY KULLANMAYA DAVET

CHP aday adayı Yapıcı, “Ben sosyal demokrat bir aileden geliyorum. Ailemi ve kendimi bildiğimden beri bu siyasi oluşumun içerisindeyiz. Çocukluğum, gençliğim ve en güzel günlerim Gülüç’te geçti. Gülüç beni eğitti. Şükrediyorum, Gülüç’ün ekmeğini yedik, suyunu içtik. İki ayrı üniversiteden mezun olduysam, elimde iki farklı üniversite diploması var ise bugün bunu Gülüç’e borçluyum. Şimdi, kendimi Gülüç’e hizmet etmeye hazır hissediyorum. Yurt dışında yabancı dil eğitimi gördüm. Türkiye’de oldukça geniş çevreye sahibim. Karadeniz Ereğli’de ilçenin en önemli sivil toplum örgütleri ile birlikteliğim var. Bana inanları, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğimi herkesin çok iyi bilmesini isterim. Bu nedenlerle, Gülüç beldesindeki değerli CHP üyelerini 1 Aralık 2013 Pazar günü Gülüç beldesinin geleceğini belirlemek adına aday belirleme seçiminde oy kullanmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

YORULMAK HARAM

Burak Emrah Yapıcı açıklamasının son bölümünde şöyle seslendi:

“Sandıktan çıkan Gülüç’te CHP’nin belediye başkan adayı olacaktır. Bu oylamada kazanan Gülüç ve CHP olacaktır. Değerli büyüklerimiz, bu yüce görevi şahsıma verirlerse Gülüç’te 27 yıllık hasretin bitirilmesi için 30 Mart 2014 Pazar gününe kadar bize durmak, dinlenmek ve yorulmak haram, CHP’ye bu güzel beldemizde seçim zaferi de helal olsun.”