30 Mart Yerel Genel Seçimleri'nde sabahın erken saatlerinde başlayan oy verme işlemi genel olarak sakin geçerken, vatandaşlar da pazar gününün erken saatlerinde görevlerine yerine getirmenin heyecanı içinde sandıklara koştu. Devam eden oylama sırasında, vatandaşlar hangi siyasal görüşten yana olur ise olsunlar, birbirleri ile şakalaşırken, gündemde en çok konuşulan ise Fenerbahçe'nin dün akşam voleybolda hem de erkekler hem de kızlarda kazandığı Avrupa Şampiyonluğu oluyor.
YOĞUN KATILIM
30 Mart Yerel Genel Seçimleri'nde sabahın erken saatlerinde başlayan oy verme işlemi genel olarak sakin geçerken, vatandaşlar da pazar gününün erken saatlerinde görevlerine yerine getirmenin heyecanı içinde sandıklara koştu. Devam eden oylama sırasında, v
30 Mart 2014 Pazar 12:29
Bu haber kez okundu.

Türkiyeden çeşitli şehirlerden sandık ve çevresinden yüzlerce binlerce pis kokular hile haberleri geliyor.Nedense bu haberlerde hile yapmakla bahsi geçen bir parti.Partiler her sandıkta adam bulundurmalı ve bir sandık bile boş bırakılmamalı.Oy vermekle iş bitmiyor sandığada sahip çıkmak lazım.Ülkece çok şaibeli bir seçim geçiriyoruz.