Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Musa Yüce de yerel seçimleri değerlendirirken özür diledi.

Yüce yazılı açıklamasında görüşlerini şöyle ifade etti:
“30 Mart Mahalli İdareler Seçim sonuçlarının şehrimize, ülkemize, milletimiz ve bütün insanlığa huzur, barış ve saadet getirmesi temenni ediyoruz. 


Hangi partiden olursa olsun kazanan bütün belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz. Kendilerine hayırlı çalışmalarında başarılar diliyoruz

Ayrıca bu demokrasi yarışında  başta  siyasi partiler olmak üzere,  emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Yine bu seçim  çalışmaları esnasında   bilerek ve bilmeyerek yaptığımız veya sıkıntı verdiğimiz  hal ve davranışlar için de bütün vatandaşlarımızdan özür diliyoruz.
Ve hemen bütün şartların aleyhimize kullanıldığı böyle bir seçimde canla başla çalışan ve her seçim bölgesinde en büyük çalışmaları yapan, seçimin gerçek kazananı bütün Saadet Kadrolarımıza tebrik ve teşekkürlerimizi arz ediyoruz. 

 

Saadet Partisi olarak  bizler de  bu günden sonra  tercih ettiğiniz bu  yönetimlerin  yılmaz takipçisi olacağımızı peşinen bildiriyoruz.  Yaptıkları  hayırlı hizmetlerinde  kendilerine destek vereceğimizi, yanlış ve eksik işlerinde ise  karşılarında olacağımızı belirterek bir kere daha bu seçimlerin  şehrimize hayırlar getirmesini  temenni ediyoruz.”