2014 yapılacak ve 30 Martta gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerinde Zonguldak Belediye Başkanlığına CHP’den aday adayı olan Zonguldak Belediye Meclis üyesi ve Gazeteci Bahaddin Arı için yurttaşlar imza kampanyası başlatıyor. 
“Yurttaş Girişimi” adı altında bir araya gelen Zonguldak’ın 19 Mahallesinde yerleşik olarak oturan bir grup vatandaş Çarşamba Günü Zonguldak Vergi Dairesi önünde Saat 12.30’da 3 Gün sürecek Stantla imza kampanyasını başlatıyor. 1 Ekim’e kadar sürecek olan İmza kampanyasını daha sonra Yurttaş Girişimi adına üstlenen komite CHP Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk’e, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Günaydın’a ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na verecekler.
Bahaddin Arı için açılan imza kampanyasın da, Yurttaş Girişimi Sözcüsü Ali Şen, yaptığı kısa değerlendirmede, “Çevreci, çağdaş, katılımcı, özgürlükçü şeffaf, ama mutlaka güvenli, gençlere ve kadınlara yakışan bir kent yaratmak için, “artık bir şeyler yapmak gerekir” diyen, kaderini bu kente bağlamış bütün Zonguldaklılar, Dürüst, ilkeli, halkın, yurttaşların ve onurun yanında olan Bahaddin Arı’ya, Belediye Başkanlığı için bir imza da sen ver.”diye ifade etti. Şen, “ 3 Gün sürecek olan çarşı merkezindeki imza sonrası 1 Ekim’e kadar mahallerde imza kampanyasını sürdürecekler” dedi.