Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) ile hükümetin yurt dışındaki bilgilendirme toplantılarına görevli katılan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Almanya Zonguldaklılar Derneği’ni ziyaret etti.

 

Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, Dernek Yönetim Kurulu, dernek üyeleri ve UETD Gelsenkirchen Bölge Sorumlusu Erol Yukarıbaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette derneğin çalışmalarına ilişkin Milletvekili Ulupınar’a bilgi verildi.

 

Ulupınar, Zonguldak’ta tamamlanan, yapımı devam eden, yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin Zonguldaklılara bilgiler de vererek, “Sorunların çözümü konusunda üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Filyos Projesi konusunda önemli aşamalar kaydedildi yine Zonguldak’ta hastane konusunda olumlu süreç işliyor. Sağlıktan eğitime pek çok hizmeti Zonguldak halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zonguldaklılar Derneği’ni önemsiyoruz. Her türlü desteği vermeye hazırız amacımız birlik ve beraberlik içerisinde huzurla yola devam etmektir” dedi.

 

Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak’da Ulupınar’ın desteğine teşekkür ederek, “Ziyaret oldukça verimli geçti, gerek dernek yöneticilerimiz gerekse dernek üyelerimiz sorunlarını taleplerini ve düşüncelerini vekilimize aktardı. Gurbetçilerin yaşadığı sorunlar var bu sorunların çözümü için olması gerekenleri ifade ettik. İnşallah bu sorunlar kısa sürede çözüme kavuşur” sözleri ile konuştu.