Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Arsinspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Son 2 haftada alınan yenilgiler sonrası camiada ve takımda tek düşünce, Trabzon deplasmanından alınacak galibiyet. Teknik Direktör Raşit Çalık, devreyi kayıpsız atlatmak için Arsinspor maçının önemli olduğuna değinerek, Sahamızda kaybettiğimiz İstanbulspor maçının telafisi olacak bir maça çıkacağız. Trabzon deplasmanlarının ne kadar zorlu olduğunu ben bilirim. Zorun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Arsinspor maçını kazanarak, devreye moralli girmek istiyoruz dedi.
2'NCİ TRABZON ÇIKARTMASI!
Grupta Play-Off mücadelesi veren Kilimli Belediyespor, yenilgileri unutturup düzlüğe çıkmanın peşinde. Arsinspor ile oynanacak karşılaşma, Kilimli Belediyespor'un 2'nci Trabzon çıkartması olacak. Lig 6'ncı haftasında Trabzon deplasmanında Yalıspor ile karşılaşan sarı-siyahlı takım, sahadan golsüz eşitlikle ayrılmıştı. 2'nci kez Trabzon'a gidecek Kilimli Belediyespor'da tek düşünce; 3 puanla dönmek. Kilimli Belediyespor'da Arsinspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Haftalardır sakat olan Emrah ve Alişen, Arsinspor maçı kadrosuna alınmayacak. Takımın önemli isimlerinden kaptan Emin, Ali Kemal ve Gürkan'ın da sarı kart cezalı olması, Teknik Direktör Raşit Çalık'ı kadro kurma konusunda sıkıntıya sokuyor. 5 önemli oyuncusundan yoksun maça çıkacak Kilimli Belediyespor'da Teknik Direktör Raşit Çalık, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ve Trabzon'dan puanlarla döneceklerini belirtti.
KİLİMLİ MAÇINA
BİRİNCİ HAKEM!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), Arsinspor-Kilimli Belediyespor maçını yönetecek hakemleri belirledi. Kurul, temsilcimizin 10 Aralık 2011 Cumartesi günü saat 13.30'da Arsin İlçe Stadı'nda Arsinspor ile oynayacağı maça, Ankara bölgesinden Ulusal Hakem Eser Birinci'yi atadı. Birinci'nin yardımcılıklarını, Ankara bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem Hilmi Alper Şenkal ve Konya bölgesinden Ulusal Yardımcı Hakem İsmail Yılmaz yapacak. Maçın 4'üncü hakemi ise, Ankara bölgesinden Vural Gül.