Masa Tenisi Federasyonu tarafından tüm illerden toplanan başarılı masa tenisçileri arasından seçilen 27 kişilik Bayan Ve Erkek Yıldız Milli Takımı, 2020 olimpiyatları için çalışıyor. Zonguldak İl Özel İdaresporlu Mehmet Deniz de, 2020 kadrosunu oluşturacak çekirdek kadroya seçildi.
Yıldız Milli Takım çalıştırıcıları Ersin Sunay, Hikmet Hocaoğlu, Bayramali Yılmaz, Levent Alptekin, Hasan Mutlu, bu takımdan giden ya da takıma katılanlar olabileceğini, ancak çekirdek kadronun her zaman korunacağını belirttiler.
Sporcuların, belirlenen programı, kamp çalışmalarının haricinde bulundukları yerlerde de sürdüreceklerini anlatan çalıştırıcılar, uzun solukluklu bir çalışma yapacaklarını ve 2020'lerde bu takımın mutlaka hem erkeklerde hem de bayanlarda (A) Milli Takımları oluşturarak, olimpiyatlara gitmelerini sağlayacaklarını iddia ettiler.
Şu anda Yıldız Milli Takım'ın çekirdek kadrosunu oluşturan erkek ve bayan sporcular şunlar:

BAYANLAR: Aslı Şahin, Kevser Yılmaz (İzmir DSİ), Senem Şahin, Nihal Uzun (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Simge Özbayraç (Tunçsiper), İpek Karahan, Gökçe Nur Güngör, Sinem Ağca (Çukurova Üniversitesi), Elanur Murat, Ümran Ertiş (Tarımspor), Şulenur Tosun (Antalya Halk Eğitim) Damla Uzel (Kırklareli Gençlik Spor), Alin Öztürk, Pınar Şen, Ayşegül Demirtaş, Zeynep Ağaçlıyol (Bursa DSİ)

ERKEKLER: Hüseyin Durmuz, Özgün Öztürk (Yalova Belediyesi), Ahmet Öztürk, Canberk Demir,
Umut Doğan, Oğuzhan Bingöl (İstanbul Büyükşehir Belediyesi), Miraç Kahraman (Malatya Belediyespor), Yücel Hürtürk (Bursa Büyükşehir Belediyesi), Emre Mayıl (DSİ Nilüfer), Mehmet Deniz (Zonguldak Özel İdare Yol).