Zonguldak 2. Amatör küme genç takımlar grubunda mücadele edecek olan Sefercikspor Genç Takımı, 21 yıl sonra sahaya çıkacak.
Zonguldak 2.Amatör küme genç takımlar kategorisinde mücadele edecek olan Sefercikspor genç takımı lige hazırlanırken takımın antrenör İrfan Sefercik, 1989 yılından beri ilk defa genç takımı sahaya süreceklerini ifade etti. Sefercik, "Sefercikspor olarak 1989 yılından beri ilk defa bir genç takım sahaya çıkartacağız. Genç takımı hazırlarken bazı zorluklar yaşadık. Çocukların okul durumundan dolayı hafta içi pek idman yapamıyoruz hafta sonları topla çalışarak idman yapabiliyoruz. Hazırlıklarımız, en güzel şekilde devam ediyor. Ancak dezavantajlarımızda var. Hazırlık maçlarına devam ediyoruz. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi tespit ediyoruz. Maçların sonucu ne olursa olsun ölçü almıyorum. Genç takım olarak 1.Amatör kümeye çıkmaktır. Biz sahaya her maçımızı kazanmak için çıkacağız.
Hedefimiz olan 1. Amatör kümeye çıkmaktır. Sefercik-spor genç takımı olarak bunu başaracağız. Filyos Belediye Başkanımız Ömer Ünal'a maddi ve manevi olarak bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.