Zonguldakspor hafta sonunda Ankara Adliyespor ile şampiyonlu maçına çıkacak.Elmas kulüp tarihinin en önemli maçlarından birinde en kötü 1 puan almak zorunda.Zonguldakspor şampiyon olursa Süper Amatör Lig şampiyonu Asmaspor direk BAL Ligine çıkacak.Bu durumda Cumartesi günü Ereğlispor ile Erdemirspor arasında oynanacak Play-off baraj maçını kazanacak takımda Kozluspor ile BAL Ligi baraj maçı oynayacak. Zonguldakspor Adliyespor'a mağlup olur ve ligi 2.tamamlarsa bu maç formalite olacak.
Bu durumda Kozlu Belediyespor ile baraj maçını Asmaspor oynayacak. Ereğlispor şampiyonluğu ilk yarının sonundaki  5 puanlık avantaja rağmen kaçırdı, Erdemirspor şampiyonluk hedefinden daha ilk yarıda kopup, lige havlu attı.
Pazar günü Zonguldakspor  şampiyonluk maçında Ankara Adliyespor'u mağlup eder ya da en kötü berabere kalıp şampiyon olursa  Asmaspor,direk BAL Ligi'ne yükseleceğinden  ligde ilk 5'e kalıp Play-off oynama hakkı elde eden iki temsilcimiz için, BAL şansı yeniden doğacak.
Cumartesi günü Play-off finali oynayacak 2. temsilcimizden biri, bir hafta sonra Kozlu Belediyespor ile  BAL Ligi baraj maçı oynayacak.
Zonguldakspor Adliyespor'a mağlup olur ve ligi 2.tamamlarsa bu maç formalite olacak.Bu durumda Kozlu Belediyespor ile baraj maçını Asmaspor oynayacak.Kozlu kazanırsa BAL'da kalacak.Asma kazanırsa BAL'a yükselecek,Kozlu Süper Amatöre düşecek.