Play-Off yarışından kopmak istemeyen yeşil-beyazlı takım, Beylikdüzüspor'u 1-0 yenerek yarıştaki iddiasını sürdürdü

STAT: Kozlu.
HAKEMLER: Ahmet Aslan **, Cihan Çiçek **, Cengiz Korucu **.
KOZLUSPOR: Seyhun ****, Emir ***, Salih ***, Gökhan **, Barış ***, Uğur Arda **, Emre **(Dk.90 Uğur Kapan), Emrah **(Dk.73 Fuat *), Engin ***, Uğur Aydın **(Dk.61 Mehmet *), Samet **.
İSTANBUL BEYLİKDÜZÜSPOR: Soner *, Sezen **, Uğur **, İsmail **, Gökhan İsmail **, Murat **, Nurşah **(Dk.83 Anıl), Celalettin **(Dk.69 Polat *), Samet **, Volkan **, Okan *(Dk.32 Ramazan ***).
GOL: Dk.6 Engin Cicem (Kozluspor).

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen İstanbul Beylikdüzüspor ile Kozlu Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Sezonun ilk devresindeki performansını ikinci yarı maçlarına da taşıyan Kozluspor, Beylikdüzüspor'u Engin Cicem'in attığı tek golle devirdi. İkinci yarıda iyi bir grafik yakalayan yeşil-beyazlı takım, aldığı puanlarla ilk iki sıradaki takımların ensesine yapıştı.
Ligin ikinci yarısındaki Bartınspor yenilgisiyle kamçılanan Kozluspor, Zonguldak Kömürspor karşısında oynadığı oyuna rağmen sahadan 2-2 berabere ayrılmış, ardından grubun puansız tek takımı Belediye Safranboluspor'a patlamıştı. Belediye Safranboluspor karşısında alınan 6-0'lık galibiyetin yarattığı moralle İstanbul Beylikdüzüspor karşısına çıkan yeşil-beyazlı takım, 1-0'lık galibiyetle ikinci yarıdaki 4 maçında 7 puan çıkarmasını bildi. Beylikdüzüspor galibiyetiyle puanını 27 yapan Kozluspor, maç fazlasıyla 3'üncü sıraya yükseldi. Bugün oynanacak Sultangazispor ile Zonguldak Kömürspor maçından çıkacak sonucu da merakla bekleyen yeşil-beyazlı takım, 3'üncü sıradaki yerini korumak istiyor.

İLK 45 DAKİKADA GELEN 3 PUAN
İkinci yarıda ortaya koyduğu futbolla gücünden bir şey kaybetmediğini kanıtlayan yeşil-beyazlı takım, dün Beylikdüzüspor karşısında ilk 45 dakikada galibiyete gitti. İlk yarının aksine, ikinci 45 dakikada vasat bir oyun sergileyen Kozluspor, bu oyununu devam ettirdiği süre içinde tehlike çanları her an çalabilir.
İlk yarıda rakibi sahasına hapseden Kozluspor, ikinci yarıda adeta kendi yarı sahasına hapsolmasına rağmen 3 puanı çıkardı. İlk ciddi atağında Uğur Aydın'ın ara pasında Engin'le golü bulan Kozluspor, Samet ve Emre ile 2'nci gole çok yaklaştı.

RÜZGAR TERSTEN ESTİ!
Kozluspor için rüzgar ikinci yarı tersten esti. Konuk ekip, 32'nci dakikada Okan'ın yerine oyuna dahil olan Ramazan'la beraber hücum hattında etkili oldu.
Maçın son bölümlerinde etkili olan konuk takım, Ramazan'la pozisyonlar buldu. Ramazan'ın yaptığı sert vuruşları gününde olan Kozluspor kalecisi Seyhun güçlükle çıkardı.