Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonu deplasmanda Düzcespor ile hayati bir maça çıkacak. Kırmızı-lacivertli takım, Düzcespor'u deplasmanda devirip Play-Off için iddialı bir konuma gelmek, aynı zamanda kaybedilen puan kayıpları nedeniyle moral bulmak istiyor.

PLAY-OFF'A 5 KALA!
Zonguldak Kömürspor, grupta ilk 2 sırayı paylaşan Sultangazispor ve Düzcespor'un haftayı yenilgiyle kapatmalarının ardından Play-Off için tekrar umutlandı. Düzcespor maçıyla birlikte kritik bir viraja girecek kırmızı-lacivertli takım, bu virajı kazasız atlatmak istiyor. Play-Off'a gitmeyi hedefleyen temsilcimiz, önündeki 5 maçtan ilk engel olan Düzcespor'u yenerek, hem yarışta var olabilmek, hem de moral depolamak istiyor. Önümüzdeki hafta sonu Düzcespor deplasmanında gidecek Zonguldak Kömürspor, ardından İstanbul Beylikdüzüspor'u konuk edecek. İlk 2 için en önemli maçlarından biri olan Bartınspor'un konuğu olacak temsilcimiz, Belediye Safranboluspor ve ardından Bayrampaşa Tunaspor maçlarıyla normal sezonu bitirecek.
TAMAM MI, DEVAM MI?
Takımın kaderinin belirleneceği ve erken Play-Off niteliğindeki mücadelede Düzcespor karşısında ter dökecek temsilcimiz, tamam mı, devam mı? diyecek. Kırmızı-lacivertli takım, son 2 maçında istenmeyen beraberlikler alarak camiayı ve taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu izlenimleri silmek için Düzcespor'a bilenen kırmızı-lacivertliler, tekrar özgüvenlerini kazanmak ve kalitelerini ispatlamak için galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

5 MAÇTA HATA İSTEMİYORUM
Takımın başında çıktığı 2 maçta 2 puan çıkartan teknik patron Kasım Gündüz, bu puan kayıplarının kaza olduğunu ispatlayacağını söyledi. Gündüz, futbolcularını uyararak, Düzcespor maçı ile birlikte çok önemli 5 maça çıkacağız.
Psikolojik savaş verilecek bu maçları sıfır hatayla kapatarak Play-Off'a kalmak istiyoruz. Ama ilk önce Düzcespor engelini geçmek zorundayız. Kalan 5 maçta kimseden hata istemiyorum dedi.