Zonguldak’ta 3 yıl önce kurulan Sarayspor alt yaş kategorilerinde 5.şampiyonluğa ulaştı.Son olarak U16 ligi şampiyonluğunu elde ederek Türkiye Şampiyonasında Zonguldak'ı temsil etme hakkı kazanan iki takımdan biri olan Sarayspor'da teknik heyet  Kulüp Başkanı Tuncay Karakuş’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Zonguldak U16 Ligi final maçında  Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek  Zonguldak şampiyonu olan ve Erdemirspor ile birlikte Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Sarayspor'da büyük sevinç yaşanıyor.  
Antrenör Turan Altıntaş ve takım kaptanı Berkay Ünlü kazandıkları şampiyonluk kupasıyla sarı-kırmızılı takımın Kulüp Başkanı Tuncay Karakuş’u ziyaret etti. Karakuş’a şampiyonluk kupasını takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür edildi. Altıntaş yaptığı açıklamada, U16 Liginde başaralı bir sezon geçirerek şampiyon olduklarını belirterek,  maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olan Başkanı Karakuş’a teşekkür etti.
Kurulduğu 2010 yılından itibaren mücadele ettiği alt yaş kategorilerinde 5 şampiyonluğu bulunan ve Zonguldak U16 Ligi finalinde Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek şampiyon olan Sarayspor, müzedeki kupa sayısını da  6’ya çıkardı.