Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden Kozluspor, zorlu Düzce deplasmanından 1 puanla dönerek liderliğini korudu. Geride kalan haftalarda 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan yeşil-beyazlı takım, Düzcespor karşısındaki beraberlikle, bu sezonki ilk beraberliğini de almış oldu. Tecrübeli çalıştırıcı Volkan Yayın, deplasmanda alınan bir puanın önemine değinerek, Şampiyonluk yolunda rakibimiz olan Düzcespor'dan puan almak çok önemliydi. Biz de bunu başardık dedi.
13 puanla liderliğini sürdüren Kozluspor, deplasmanda oynayacağı İstanbul Sultangazispor maçının hazırlıklarına ise ara vermeden başladı. Dün, kendi tesislerinde Volkan Yayın yönetiminde yenileme idmanı yapan Kozluspor'da yüzler gülüyor.
1'İ GİTTİ, 1'İ KALDI!
Üst üste 2 zorlu deplasmanın birincisinden puanla döndükleri için mutlu olduğunun altını çizen Yayın, Kazanmak için gittiğimiz Düzce'den 1 puanla döndük. Hafta arası tüm hesapları 3 puan üzerine kurmuştuk. Ligde az gol yiyen bir takıma karşı mücadele ettiğimizi unutmamak lazım. Karşımızda çok dirençli bir Düzcespor vardı. Çok fazla pozisyon bulamadık, ama kalemizde de pozisyon vermedik. Öne geçtiğimiz maçta penaltıdan golü yedik. Düzce maçı geride kaldı. Şimdi İstanbul deplasmanında Sultangazispor ile oynayacağız. Bu maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz dedi.