Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, uzun bir aradan sonra ligde 2'nci sezonunu yaşıyor. Geçtiğimiz sezon 9 yıl aradan sonra çıktığı 3'üncü ligde son hafta ligde kalan sarı-siyahlı takım, bu sezon bu sıkıntıları yaşamak istemiyor. 2011-2012 sezonundan dersler çıkartarak yeni sezona giren temsilcimiz, ilk hafta Silivrsipor engelini 4-2'lik galibiyetle geçti. İlk hafta galibiyetinin moraliyle ikinci hafta Bursa deplasmanında Nilüferspor'un karşısına çıkacak Kilimli Belediyespor, çalışmalarını sürdürüyor. Sar-siyahlılar, Bursa deplasmanında galibiyetle dönmek için kendi tesislerinde yoğun tempoda çalışıyor.

BURSA DEPLASMANINDA KAYBETMEDİK
Kilimli Belediyespor'un uzun yıllar sonra mücadele ettiği Spor Toto 3'üncü Lig'de, Bursa deplasmanlarında yüzü gülüyor. Kilimli Belediyespor, geçtiğimiz 2011-2012 sezonunda yer aldığı 2'nci grupta iki Bursa takımın karşı mücadele etmiş ve bu takımlara karşı yaptığı 4 karşılaşmada 7 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı.
Orhangazispor ve OYAK Renaultspor karşısında 7 puan alan sarı-siyahlı takım, 5 puan kaybetmişti. Orhangazispor'u deplasmanda 2-1 yenme başarısı gösteren Kilimli Belediyespor, aynı takımla iç sahada oynadığı maçı 4-2 yenilgiyle kapattı. OYAK Renaultspor ile oynanan 2 maçtan 4 puan çıkartan temsilcimiz, deplasmandaki maçta 0-0 berabere kaldı. Kilimli Belediyespor,  saha ve seyircisi önünde oynadığı maçı da 2-0 kazanmıştı.

3 PUAN BİZİM OLACAK
Bursa Niliferspor maçı öncesi,  ilk hafta oynadığı futbol ve attığı 2 golle kazanılan 3 puanda büyük rolü olan Emrah Ergür, camiaya tekrar galibiyet sevinci yaşatacaklarını söyledi.
Ergür, Silivrispor maçında attığım gollerden çok takımın 3 puan kazanmasına çok sevindim. Lige galibiyetle başlamak çok güzel.
Şimdi zorlu Bursa deplasmanında Nilüferspor ile oynayacağız. Buradan alacağımız galibiyetle, ligde ses getiren ve zirveye oynayan bir takım olmak istiyoruz.
Bunun ilk adımı geçtiğimiz hafta sonu attık. Umarım Bursa deplasmanında alacağımız galibiyetle bunun devamı getiririz. Kimse şüphe etmesin, 3 puan bizim olacak dedi.