Alaplı Belediyespor, Zonguldak Gençlik engelini son saniyelerde attığı gol ile geçip moral bulurken futbolcuların yaşadığı ekonomik sıkıntıların çözülmemesi ve Alaplı Belediyespor'da yarının neleri getireceği endişesi taraftarın tepkisini çekiyor.

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle huzursuz olan Alaplı Belediyespor'da Zonguldak Gençlik karşısında zorda olsa alınan 3 puan moral verdi. Rakibi karşısında beklediği futbolu ortaya koyamayan Alaplı Belediyespor, galibiyeti son dakikalarda attığı gol ile kazanarak rakibi Zonguldak Gençlik'i de küme düşürdü. Alaplı Belediyespor'da bu kritik karşılaşmada tribünlerde çok az sayıda taraftar destek verirken yöneticilerden de sayılı kişi olduğu gözlendi. Alaplı Belediyespor geçtiğimiz haftada Ereğli Belediyespor ile Beyçayırı Stadında oynadığı karşılaşmanın başlama vuruşundan itibaren 1 dakika topa kimse  dokunmayarak Alaplı Belediyespor yönetimine tepki gösterilmişti. Alaplı Belediyespor'a gönül veren spor severlerde gazetemiz muhabirine Zonguldak Gençlik maçının devre arasında takımın içerisinde bulunduğu sıkıntıyı şu sözlerle dile getirdiler: Alaplı Belediyespor bir ilçe takımı. Yaşanan sıkıntılar var Ereğlispor maçında futbolcular 1 dakika topa dokunmayarak yönetimi protesto ediyor. Aslında yönetimi değil futbolcular tüm Alaplı'yı protesto ediyor.
Alaplı Belediyespor bir ilçenin takımı bu yüzden herkesimin siyaseti dedikoduyu bir kenara bırakıp destek vermesi gerekir.
Kamuoyunda Alaplı Belediyespor için söylenen sözleri bu Alaplı'da spora gönül verenler hak etmiyor. Yöneticilerimiz sağolsunlar ceplerinden para harcıyor zamanlarını bu takım için kullanıyorlar ama şuan gelinen noktada ciddi problemler var. Lütfen her kesim bir noktada buluşsun ve kendi oturdukları bölgenin takımına sahip çıksınlar" dedi.