ASKF'nin toplantılara katılmadığı gerekçesi ile görevinden alınan II.Başkan Ali Rıza Kılıçarslan kamuoyunda kendisi ile ilgili ortaya atılan iddialara da yanıt verdi.

ASKF'nin önceki II.Başkanı Ali Rıza Kılıçarslan, kamuoyunda kendisi ile ilgili ortaya atılan iddialara ve söylemlere yanıt verdi. Kılıçarslan görev yaptığı süre içerisinde hiç kimseye yanlı bir yaklaşımda bulunmadığını her noktaya tarafsız davrandığını söyledi.
Kılıçarslan yaptığı açıklamasında, "Benim ile ilgili kamuoyunda çeşitli söylemler var bunlardan bir tanesi Gümelispor Kulüp Başkanlığını yaptığım süre içerisinde hakem atamalarında etkili olduğum şeklinde kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil bu tür iddiası olanı ispatlamaya davet ediyorum. İl Tertip Komitesi var bu atamalarda ASKF'li bir yöneticinin bir talepte bulunma şansı zaten yok.

YETKİ VERMEDİLER
Yine Erdemir'in spor amatör kümeye alınması ile ilgili olarak ortaya çeşitli spekülasyonlar oluşturacak beyanatlar var, Erdemirspor'un süper amatör kümeye alınması için ben Ereğli takımlarını temsilcisi olarak alınmasını istedim, talebim bu yöndeydi Ankara'ya yazı ile bildirilmesini istedim. Hiçbir şekilde Erdemirspor'dan herhangi bir talebim olmadı. Kim talep etmişse Erdemir Yöneticileri de bunu kamuoyuna açıklasın. Ereğli temsilcisi olarak ben bulunuyorum bana görev verdiler ama yetki vermediler. Ereğli temsilcisi olarak haklı taleplerime sıcak bakılmadı, görev verilen ancak yetkisi olmayan bir sıfat ile başarılı olamayacağım için toplantılara katılmadım. 3 Toplantıya üstü üste katılmadığı için ASKF Yönetim Kurulu üyeliğimi düşürdüler olay bundan ibarettir.

ARŞİVLER ŞAHİT
Ben görev yaptığım süre içerisinde gerek Beyçayırı Stadının ışıklandırması gerek suni çime dönüştürülmesi noktasında elimden gelen gayretleri gösterdim inanmayanlar varsa gazetelerin arşivleri ortada açıp baksınlar.

YORULDUM
Gazetemiz muhabirinin, "aday olacak mısınız?" sorusuna, "Benim bir talebim yok talep gelirse o zaman düşünürüz, değerlendiririz. Kendi şahsi fikrim artık bu işlerden yoruldum. Uzun yıllar Kdz.Ereğli'yi temsilen masraflar yaparak gidip geldim, hiçbir menfaat beklemedim artık yoruldum, gençlerin bu işi yapması daha doğru diye düşünüyorum. Ereğli'yi temsilen girecek kişinin ise Ereğli'yi iyi temsil etmesi gerekiyor. Son söz olarak biz uzun yıllar kulüplerde görev aldık fedakarlık gösterdik şimdi gelinen noktada bu tür atılan çamurlar ne atana yakışıyor ne de kamuoyunun bu söylemlerle meşgul etmesine yakışıyor.
Herkes işini yapsın görevini yapsın biz görevimizi yaptık, dedikodularla işimiz yok, veremeyecek de hesabım yok" sözleri ile konuştu.