BAL Ligi'nde bitime 5 hafta kala en yakın takipçisinin 6 puan önünde olan Zonguldakspor'da Antrenör Raşit Çalık, temkinli konuştu. "Şampiyon olmadık, sadece avantaj kazandık" diyen Çalık, "Bu avantajı lig sonuna kadar devam ettirip, kalan 5 maçımıza da aynı ciddiyette çıkıp hedefimize ulaşmak istiyoruz.dedi.  Bu arada TFF, 24 Mart Pazar günü oynanması gereken maçları aynı tarihte Üniversite sınavları yapılacağı için 26 Mart'a ertelendi. Zonguldakspor'da 26 Mart'ta oynanacak Sincan maçı hazırlıkları 2 günlük iznin ardından bugün başlayacak.

Zonguldakspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, bitime 5 hafta kala zirvede 6 puan öne geçmenin şampiyon oldukları anlamına gelmediğini belirterek futbolcularını rehavete kapılmamaları konusunda uyardı.  ". Şampiyon olmak için kazanmamız gereken 5 maç, almamız gereken 15 puan var. Aynı ciddiyette yolumuza devam etmeliyiz diyen Çalık,  "Biz kazanıp Adliye kaybedince aramızdaki 3 puanlık fark 6'ya çıktı.
Avantaj sağladık ancak lig bitmedi. Oynanması ve kazanmamız gereken 5 maç, almamız gereken 15 puan var.  Rehavete kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz. Bu avantajı lig sonuna kadar devam ettirip, sezon sonunu hedefimize ulaşmak istiyoruz.  Biz kalan 5 maçımıza da aynı ciddiyette çıkarak kayıp yaşamadan hedefimize ulaşmak istiyoruz.şeklinde konuştu.
Lige sınav ayarı!..
TFF, Bölgesel Lig'de 24 Mart Pazar günü oynanması gereken maçları aynı tarihte Üniversite sınavları yapılacağı için 26 Mart'a ertelendi.
Lige verilen sınav arası nedeni ile Zonguldaksporlu futbolculara Çarşamba gününe kadar izin verilmişti. Kozlu maçı sonrası izin verilen futbolcular bugün saat 15.00'te kendi tesislerinde toplanarak 26 Mart'ta oynayacakları Sincan maçı hazırlıklarına başlayacak.