Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği'nin 5-6 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlediği Kulüplerarası Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi. Kapuz İlköğretim Okulu Salonu'nda yapılan turnuvada Özel İdare Yolspor, Ereğli Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Zonguldak Belediyespor ve Gençlik Hizmetleri ve Spor kulüpleri katıldı. Bay-Bayan kategorilerinde yapılan müsabakalarda, Özel İdare Yolspor erkeklerde birinci olurken, kızlarda 3'üncü oldu.
Ferdilerde ise, Özel İdare Yolspor turnuvaya damga vurdu. Özel İdare Yolspor'un raketleri Furkan Uslu birinci, Şükrü Yılmaz ikinci, Ardan Şen üçüncü oldu. Kızlarda ise, Dilara Özdemir, Eda Ergün'e yenilerek 2'ncilikle yetindi. Kendilerinden yaşça büyük raketlere karşı mücadelelerini kazanan Özel İdare Yolspor sporcuları gelecek adına olumlu sinyaller veriyor.
Özel İdare Yolspor, 20-21 Ekim tarihlerinde İstanbul'da Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanma mücadelesi verecek. Özel İdare Yolspor Antrenörü Muammer Kural, Özel İdare Yolspor'un başarılarına bir yenisi daha eklediklerini belirterek, İlimizdeki hedefleri aşıp Türkiye şampiyonluklarına odaklandık. Yaz tatili boyunca antrenörler Osman Yılmaz, Burçin Aygün ve Baki Abasız ile birlikte büyük bir özveri ile çalımlar yaparak başarıyı yakaladık. Bu bir ekip işi. Herkese destelerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.