Kurulduğu ilk sezon olan 2005-06 sezonunda Süper Lig'e yükselen ve sonrasında Türkiye'deki başarılarının ardından Avrupa ve dünyada kaldırmadığı kupa kalmayan Galatasaray Tekerlekli Basketbol Takımı'nın Antrenörü Sedat İncesu ve oyuncusu Fikri Gündoğdu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nin (ZKÜ) düzenlediği Başarı Öyküleri konulu söyleşiye katıldı.
İNCESU; KAZANMAK
ALIŞKANLIKTIR
ZKÜ ile Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı'nın (ÖZEV), Aralık ayı etkinlikleri kapsamında Merkez Kampus Prof.Dr.Arif Amirov Konferans Salonu'nda dün düzenlediği söyleşide konuşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncesu, başarılarının çok çalışmak, hedefe iyi kilitlenmek, iyi niyet ve kalp temizliğinden geçtiğini belirtti.
Biz takım olarak ülkemizi her sene uluslararası arenada temsil ediyoruz ve kazanma alışkanlığı sağladık diyen Antrenör İncesu, Biz 'engelli' diye bir sınırlama koymuyoruz. Bu nedenle başarı kendiliğinden geliyor. Herkesle gurur duyuyorum. Başarı tesadüf değildir dedi.
GÜNDOĞDU; GALATASARAY
İÇİN SAVAŞIYORUM
Takımın oyuncusu Fikri Gündoğdu ise, geçirdiği trafik kazası sonucu sakat kaldığını ve aile tavsiyesiyle spora başladığını belirtti.
ZKÜ öğrencilerinin ilgi gösterdiği söyleşide, Sedat İncesu'ya ve Fikri Gündoğdu'ya sorular sordu. Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen söyleşide, Fikri Gündoğdu'ya gelen bir soru, sporcuyu oldukça terletti. Galatasaray'da oynuyorsunuz, peki ya hangi takımı tutuyorsunuz? şeklindeki soruya, tuttuğu takımın rengini belli etmese de Fikri Gündoğdu, 4 seneden beri Galatasaray formasını terletiyorum. Yenildiği zaman üzülüyorum. Şunu söyleyebilirim. Kanımın son damlasına kadar Galatasaray için savaşıyorum demesi salondaki Galatasaray taraftarlarından alkış aldı.
Söyleşinin ardından ZKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Muhlis Bağdigen, Sedat İncesu'ya ve Engelsiz Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Koordinatörü Hakan Kalyon da Fikri Gündoğdu'ya plaket ve çeşitli hediyeler verdi.