Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor, hafta sonu saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı OYAK Renault maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından kendi tesislerinde başladı.

Teknik Direktör Raşit Çalık yönetiminde idmanlarını sürdüren sarı-siyahlı takım, kendi evinde maç kazanma alışkanlığı kazanmak için OYAK Renault maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Çalık, cezalarının sona ermesinin ardından çıktıkları 2 iç saha maçında şanssız beraberlikler aldıklarını belirterek, OYAK Renault maçının iç saha galibiyetlerinin başlangıcı olmasını istediklerini söyledi.

Grupta uzun bir aranın ardından 7'nci haftada İskenderunspor 1967 ile ilk kez saha ve seyircisi önüne çıkan ve sahadan son dakika golüyle 1-1 berabere ayrılan temsilcimiz, ikinci iç saha sınavında ligin dibine demir atan Karsspor'u konuk etmişti. Bu maçtan da, iki kez öne geçmesine rağmen 2-2 berabere ayrılan Kilimli Belediyespor, kendi evinde ikinci beraberliğini alarak 4 puan kaybetmişti.
Pazar günü karşılaşacakları ligin güçlü takımı OYAK Renault maçında 3'üncü kez saha ve seyircisi önüne çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Raşit Çalık, Rakibimiz karşısında tek düşüncemiz galibiyet…
Bunu başarabilecek gücümüz var. Deplasmanda aldığımız galibiyetin önem kazanması için iç saha maçından da 3 puanla ayrılmalıyız. Evimizde oynadığımız 2 maçta talihsiz şekilde puan kaybettik. Bunu tekrarlamak istemiyoruz. Seyircimize kendi evimizde 3 puan sevinci yaşatmak istiyoruz dedi.