Futbola başladıkları Kilimli Belediyespor’da uzun yıllar altyapıda top oynadıktan sonra sarı-siyahlı takımla profesyonelliğe adım atan Berkan Akdeniz (19) ve Uğurcan Şen (19), yine altyapıdan A takım hazırlık kampı kadrosuna dahil edilen Volkan Bayram (19) ve Burak Kocabacak (19), Samsunspor’la oynanan hazırlık karşılaşması öncesi objektifimize özel poz verdi.
“Yeni sezona umut dolu bakıyoruz” diyen gençler, hocalarının onlara vereceği şansı iyi kullanmanın hesabını yaparak, kamp döneminde çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını belirttiler.
Kamp dönemi boyunca çok çalışarak ilk on birin değişmez isimleri olacaklarının altını çizen Berkan, Uğurcan, Volkan ve Burak, gazetemiz aracılığıyla hocalarına mesaj gönderdi: 
“Biz de varız.”
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap çalışması için Ankara Kızılcahamam Tesisleri’nde bugün kampa girecek Kilimli Belediyespor, kurduğu genç kadrosundan çok umutlu. Teknik Direktör Raşit Çalık’ın isteği doğrultusunda hareket eden sarı-siyahlı yönetim, 19 yaşındaki Bekan Akdeniz ile 19 yaşındaki bir diğer genç isim Uğurcan Şen’i kadrosuna katmıştı. Statü gereği genç isimlerle yola devam edecek Kilimli Belediyespor teknik heyeti, hazırlık kampı kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Volkan ve kaleci Burak’ın performanslarından memnun kaldıkları halde yeni sezonda kadrosunda bu isimlerle çalışacak.