Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Off Grubu'nda geçtiğimiz hafta Kilimli Belediyespor'a 1-0 yenilen Devrek Belediyespor'da, maçın hakemi Murat Çetin'e büyük öfke var. Kulüp Başkanı Özcan Özmekik, Kilimli Belediyespor maçında hakem kurbanı olduklarını söyledi.
"İKİ RAKİPLE MÜCADELE ETTİK"
Kilimli Belediyespor'a değil, hakeme yenildiklerini belirten Özmekik, "Kilimli Belediyespor maçında hakem hataları ile yenildik. Çok gol pozisyonuna girdik. Ancak atamadık. Sahada ikinci bir rakip olarak maçın hakemi vardı. Çünkü hakem kasıtlıydı. Hakkımız yendi. Biz hakemlere sığınmıyoruz. Hakemlerimiz maçı ortaya yönetsinler, başka bir şey istemiyoruz. Adil şartlarda maç yönetsinler. Ama adil şartlarda maç yönetmiyorlar. Kilimli Belediyespor maçının hakemi adil maç yönetmedi" dedi.
İŞADAMLARINA VE
TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Başkan Özmekik, Kilimli Belediyespor maçında kendilerine destek veren işadamı Ertan Gebeş'e ve taraftarlara teşekkür etti. Özmekik, yaptığı açıklamada, Kilimli Belediyespor maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkürü borç bildiklerini ifade ederek, "Devrek Belediyespor'a sezon başından beri büyük bir şevkle destekleyen taraftarımız Kilimli Belediyespor maçında da bizleri yalnız bırakmadı. Devrek Belediyespor'un yanındaki en büyük güç olarak gördüğümüz taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere ulaşım konusunda yardımcı olan Er-Tur Turizm'in sahibi Ertan Gebeş'e, Doğan Birlik Firması'na, Devrekli işadamlarımız Aydın Öcal'a, İsmet Kadem'e, Mehmet Karagülmez'e, Sadık Ayanoğlu'na, Serdar Kılıç'a ve Kasım Ofluoğlu'na da desteklerinden dolayı Devrek Belediyespor Kulübü adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.