Bölgesel Lig 6. Grup'ta şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek. Gözler 56 puanlı Zonguldakspor'un 55 puanla en yakın takipçisi Adliyespor'u konuk edeceği karşılaşmaya çevrildi.Kazanınsa şampiyon olunacak  Geredespor maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı M.Salih Demir, "Kimse karamsarlığa kapılmasın.Ben teknik heyet ve oyunculara inanıyorum.Taraftarda bu takıma inansın .Bu maçta takımımızı yalnız bırakmayın" dedi.

Zonguldakspor'un  ligin son haftasında Adliyespor ile oynayacağı maçı  kazanarak hedeflerine ulaşacağını söyleyen  Başkan M. Salih Demir,  "Teknik heyet ve futbolcularına güveniyorum."dedi. Adliye maçında tüm taraftarlarından destek beklediklerini söyleyen Demir,  "Gerede  ile oynadığımız maçta rakibimiz karşısında şanssız bir yenilgi aldık. Adliye ile oynayacağımız maçta futbolcularımız gerekeni yapacaklar ve Zonguldakspor şampiyon olacaktır.
Ben son maçta tüm taraftarlarımızın takımı 90 dakika centilmence desteklemelerini bekliyorum. İlçe ve belde belediye başkanlarımızdan hafta sonu oynanacak
Adliye maçı için otobüs kaldırmalarını ve o yörelerin insanlarının maça  gelmelerini sağlamalarını bekliyoruz" dedi.