Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından temsilcimiz Kozluspor, hazırlık maçlarındaki galibiyet serisini Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Körfez FK karşısında da sürdürdü. Fatih Deniz'in golüyle rakibini 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlı takım, göze hoş gelen futbolla beğeni topladı.
Daha önce Kartepe kampında hazırlık maçlarında iyi oyun neticesinde alınan galibiyetler sonunda kendi tesislerine dönen Kozluspor, burada yaptığı hazırlık maçlarında Erdemirspor'u 2-0, Adapazarspor'u da aynı skorla 2-0 yenmiş, Zeytinburnuspor ile golsüz beraber kalmıştı. Ancak, skordan ziyade oynanan oyun spor kamuoyu tarafından beğenilmemişti. Şampiyonluk hedefi ile sezon hazırlıklarına başlayan Kozluspor, son olarak Körfez FK ile karşılaştığı hazırlık maçında bu maçların aksine kendi gücünü göstererek güçlü rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.
Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Kozluspor'un tecrübeli teknik patronu Volkan Yayın, İyi bir mücadelenin sonunda maçı kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Spor Toto 2'nci Lig takımına karşı başa baş mücadele ettik. Skordan ziyade oynanan oyun beklenenin üstündeydi. Körfez FK son hazırlık maçımızdı. Artık lige konsantre olduk. Hazırlıklarımız devam edecek.  Taraftarlara iyi bir Kozlu izlettireceğiz. Taraftarlarımızın tam desteği ile başarılı da olacağız sözleri ile konuştu.