Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'in ilk yarısını 25 puanla 3'üncü sırada tamamlayan Devrek Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.
Devrek Belediyespor Antrenörü Vedat Öztürk, ilk yarıda gösterdikleri performansı ikinci yarıda da devam ettirerek Play-Off'a kalmayı arzuladıklarını söyledi.
Ligde oynadıkları 13 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldıklarını belirten Antrenör Öztürk, "Rakip filelere 25 gol atarken, kalemizde de 20 gol gördük ve 25 puan topladık. Averajla ilk yarıyı zirvede tamamladık. Bu başarımızı ikinci yarıda da devam ettirmek arzusundayız" dedi.
İlk yarının son maçında Alaplı Belediyespor'u 5-0 yenerek devreyi kayıpsız zirvede kapattıkları için mutlu olduklarını, belirten Öztürk, "Devrek Belediyespor'u ikinci yarı zorlu bir fikstür bekliyor. Ligin ikinci yarısı çok daha zorlu geçecek. Çünkü her takım devre arasında kadrosuna takviye yapacak, ekonomik sorunlarını çöz meye çalışacak. Biz de boş durmayacağız. İkinci yarıda süper bir Devrek Belediyespor izletmek için yoğun tempoda hazırlanacağız" dedi.