Spor Toto 3'üncü Lig'de 2011-2012 sezonu grupları belli oldu. Temsilcimiz Kilimli Belediyespor, 2'nci Gurup'ta mücadele edecek. Grubu değerlendiren Kulüp Başkanı Engin Aygün, zorlu bir grupta yer aldıklarını belirterek, Bizim için fark etmiyor. Önemli olan hangi takımların çıktığı değil, önemli olan takımımızın göstereceği mücadeledir dedi.
Kilimli Belediyespor, 9 yıl aradan sonra çıktığı Spor Toto 3'üncü Lig'de zor bir grupta mücadele edecek. 2'nci Grup'ta yer alacak sarı-siyahlı takımın Başkanı Engin Aygün, Bizimle beraber 2'nci Grup'ta yer alacak takımların hepsi birbirinden farklı ve güçlü ekipler. Doğu Anadolu Bölgesi'nden de takımlar mücadele edecek. Kış aylarını da hesaba katarsak, zorlu bir lig bizi bekliyor. Takımlar kim olursa olsun, biz hedeflerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz. Bizim için önemli olan hangi takımların grupta yer aldığı değil, önemli olan takımımızın göstereceği performanstır. Kilimli Belediyespor olarak hedefimiz, yeni çıktığımız 3'üncü Lig'de düşme korkusu yaşamamak ve üst sıralarda kendimize yer bulmaktır. Zonguldak'taki tek profesyonel takım olarak Spor Toto 3'üncü Lig'de hem Zonguldak'ı, hem de Kilimli'yi en iyi şekilde temsil edecek olmaktan dolayı onur duyuyorum. İnşallah çok güzel bir sezon geçiririz dedi.
VALİMİZE
TEŞEKKÜR
EDİYORUM
Zonguldak Valisi Erdal Ata'nın yapım çalışmaları süren statta incelemeler de bulunarak, eksiklerin en kısa zamanda giderilmesi konusunda talimat verdiğinin altını çizen Başkan Aygün, Sayın Valimiz Erdal Ata, stadımız konusunda önemli destekler veriyor. Eksiklerin giderilmesi konusunda gerekli yerlere talimat veriyor. Eylül ayının sonunda stadımız bitmiş durumda olacak. Sayın Valimiz Erdal Ata'ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum dedi.