Boks İl Temsilcisi Mustafa Erdal Bahar, Boks Antrenörü İshak Tiryaki ile Zonguldak'ta düzenlenen Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda birinci olan Barışcan Bozkurt ile üçüncü olan Birol Aygün, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir'e teşekkür ziyaretinde bulundular.
Kilimli Belediye Başkanı Dr.Seçkin Özdemir'in Paflagon'da düzenlediği HALK Günü toplantısında ziyaret eden boksörler teşekkür ettiler.
Genç sporcuların elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, "Bizi gururlandırdınız" dedi.
Özdemir, "Geçtiğimiz günlerde Zonguldak'ta yapılan Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda dereceye giren sporcularımız Sayın Barışcan Bozkurt ve Sayın Barış Aygün, Boks İl Temsilcimiz Sayın Mustafa Erdal Bahar'ın ve hocamızın katkılarıyla dereceye girmişlerdir. Tabii ki, genç sporcularımız üstün performansları ve üstün dövüş nitelikleriyle kendilerini kutluyoruz. Bizlere bir kupa kazandırdılar ve aynı zamanda madalyalarını da aldılar. Gelecek vaat eden bu sporcularımızı kutluyorum. Bizler de Kilimli belediyesi olarak bu müsabakalarda elimizden gelen misafirperverliği göstermeye çalıştık. Nice turnuvalarda onlar da başka illere gittikleri zaman bizlerin de katkısı olması dileğiyle diyoruz. Yolları açık olsun, başarıları daim olsun diliyoruz" diye konuştu.
Boks İl Temsilcisi Mustafa Erdal Bahar da, "Yaklaşık 750 sporcunun katıldığı Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Sayın Belediye Başkanımız bizlere araç konusunda ve kalacak yer konusunda her türlü desteği verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki turnuvalarda da bizi destekleyeceklerinden eminiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi. Mustafa Erdal Bahar ayrıca şampiyonaya destek veren; Zirve Madencilik, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'e desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.