Yenimahalle Spor Kulübü yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kulüp Başkanı Mehmet Peker'in öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette bazı yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Başkan Posbıyık'ın konuklarını makamında ağırladığı ziyaret yaklaşık otuz dakika sürdü. Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Mehmet Peker, gerçekleştirdikleri ziyarette genel olarak Karadeniz Ereğli genelinde gerçekleştirilen sportif yatırımlara işaret etti.  Peker, bundan önce gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Posbıyık'tan talep ettikleri bazı çalışmaların başlatılmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yenimahalle Spor Kulübü yönetimi, bundan önce gerçekleştirdikleri ziyarette, Kemer İstasyon mevkiinde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan bir alanın antrenman sahası olarak hazırlanması isteğinde bulunmuştu. Belediye ekiplerinin bu yöndeki çalışmalara kısa süre başladığı bildirildi.

SORULARINA YANIT ARIYORUZ
Ziyarette yaptığı konuşmada, Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin bu yöndeki yatırım ve çalışmalarının sürmesini beklediklerini ifade eden Mehmet Peker, Başkan Posbıyık'a hitaben; Spor kulüpleri olarak sizden ne istiyorsak zaman kaybetmeden gereğini yapıyorsunuz. Bu tavrınız bizleri çok mutlu ediyor. Biz de sizin için neler yapabiliriz, size nasıl faydalı olabiliriz, sorularına yanıt arıyoruz dedi.

DETAYLAR PROJELENDİRİLSİN
Kulüp yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da konuşmasında, ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerinden çeşitli talepler geldiğine vurgu yaparak; Belediye Başkanı olarak benim her şeyi bilebilmem mümkün değil.  Belediyemizden talepte bulunan kim olursa olsun ben bu taleplerin projelendirilmesini ve detaylandırılmasını istiyorum. Yapılması gerektiğine inanılan hangi çalışma varsa bunların bizimle paylaşılması gerekir. Siz bizim önümüzü açın, bize teknik konularda neler yapılması gerektiğini anlatın. Biz de yapılabilecek ne varsa onu yapmaya çalışalım sözleri ile konuştu.

ŞÖLEN HAZIRLIĞI
Başkan Posbıyık özellikle kente bağlı köylerde ellerinden geldiği kadar spor sahaları yapmaya gayret gösterdiklerini belirttiği konuşmasında; Görev sürem boyunca benden birçok köyümüz futbol sahası yapmamı istediler. Futbol sahası yapmak bizim için sorun değil. Yeter ki bize yer göstersinler ifadesini kullandı. Ziyaretin sonunda Yenimahalle Spor Kulübü yönetiminin faaliyetleri ile ilgili olarak bilgiler de veren Kulüp Başkanı Mehmet Peker, kulüp olarak bu yıl ilk kez iftar yemeği verdiklerini, bundan sonraki amaçlarının ise önümüzdeki yıl, en azından birkaç çocuğun sünnet ettirileceği bir sünnet şöleni düzenlemek olduğunu söyledi.