Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta sezona Zonguldak Kömürspor galibiyeti ile başlayan ve ardından İstanbul deplasmanında Beylikdüzüspor'u sahadan silen Kozluspor, liderliğin keyfini sürüyor. Üst üste aldığı 2 galibiyet sonunda averajla da olsa liderlik koltuğunda oturan yeşil-beyazlı takım, bugünden itibaren kendi sahalarında oynayacakları Bartınspor maçının hazırlıklarına başlayacak.
Karşılaşmanın kendileri açısından kolay geçtiğini söyleyen Teknik Direktör Volkan Yayın, İlk hafta galip geldiğimiz Kömürspor maçının anlam taşıması için mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Bunun bilincinde hafta arası çalışmalarımızı yaptık. Bu ligde bütün takımlar birbirini yenecek güçte. Maça da istekli başlayan taraf bizdik. İlk dakikalarda gelen erken gol, maçın da gidişatını değişirdi. İlk yarıda bulduğumuz gollerle maçı lehimize çevirdik. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Kazandığımızı için mutluyuz. İlk 2 maçımızdan da galip ayrıldık. Bu da takımdaki oyuncuların kendine olana güvenini arttırdı. Çıkışımız sürecek. dedi
VURUCU TİM İŞ BAŞINDA!
Grupta Zonguldak Kömürspor maçında sahaya ilk onbirde çıkan ve kırmızı-lacivertli takımı yıkan golleri atan Uğur Aydın, Fatih Deniz ve Engin Cicem, İstanbul deplasmanında da yine iş başındaydı. Yeşil-beyazlı takımın OYAK Renaultspor'dan transfer ettiği Uğur Aydın, Sincan Belediyespor'dan aldığı Fatih Deniz ve Düzcespor'dan transfer ettiği Engin Cicem,  ileri uçta Kozluspor'un en etkili gol ayakları olmaya devam ediyor.
Bu durum şüphesiz Teknik Direktör Volkan Yayın'ın işine geliyor. Yayın, takımdaki her oyuncuya güvendiğini ve şans verdiği oyuncuların performansından memnun kaldığını belirtti.