Zonguldakspor Kulübü başkanı Celal İncekara, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Zonguldakspor’da Kulüp Başkanı Celal İncekara, önceki gün oynanan ve 3-3 berabere tamamlanan Ankara Sincan Belediyespor maçının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
Ankara Sincan Belediyespor maçının uzatma dakikalarında attıkları golün ofsayt gerekçesiyle verilmediğine değinen Başkan İncekara, “Üzerimize çirkin oyunlar oynandığı son yaptığımız Sincan Belediyespor maçında açıkça bir kez daha görüldü” dedi.
“KUTSAL İTTİFAKLAR SONUCU
7 PUANIMIZ ÇALINDI”
Başkan Celal İncekara, ikinci yarıda oynadıkları maçlarda “kutsal ittifaklar” sonucu 7 puanlarının çalındığını iddia ederek, “Büyük sıkıntılar içinde Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ederek, Zonguldakspor'umuzu profesyonel lige çıkarmaya çalışıyoruz. Ancak bu zorlu mücadelemizde üzerimize çirkin oyunlar oynandığı son yaptığımız Sincan Belediyespor maçında açıkça bir kez daha görüldü. Özellikle ikinci yarının ilk haftasında 4-1 kazandığımız Kilimli Belediyespor karşılaşması sonrası üzerimize oynanan çirkin oyunlar artarak devam ediyor. Ligde haftalar azaldıkça, bizi hedeften koparmak için oynanan oyunun dozu artarak üzerimize daha fazla baskı yapıyor. Bu çirkin oyunların içinde rakiplerimiz arasındaki hatır gönül ilişkilerini öğrendikçe, üzüntümüz kat kat artıyor. İkinci yarıda oynadığımız Eskişehir Demirspor maçından Sincan Belediyespor karşılaşmasına kadar gerek hakemler, gerekse rakiplerimiz arasındaki kutsal ittifak sonucu en az 7 puanımız çalındı. Sıkıntılar içinde mücadele ettiğimiz bu ligde hakemler kadar centilmenlik dışı dost işi yapan rakiplerimizle sadece sahada mücadele etmek yetmiyor. Zamanı geldiğinde bu çarpık ve çirkin ilişkileri tek tek açıklayacağız.”
“MİLLETVEKİLLERİ İLÇELERDEN
BELDELERDEN ÇIKMIYOR”
Başkan İncekara, Ereğli’den çıkmayan AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Kilimli’den çıkmayan AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen başta olmak üzere tüm Zonguldak milletvekillerine de sert tepki göstererek, “Böylesine Bermuda şeytan üçgeni içinde ettiğimiz mücadelede maalesef yalnız bırakıldık. Zonguldak'ın 5 milletvekili var, bu şehrin Belediye Başkanı var. Hiç biri bir maçımıza dahi gelmedi. Bu kurtlar sofrasında bizi canavarların önüne attılar. Maddi desteği geçtik, manevi destek bile vermediler. Milletvekillerimizi, ilçelerden, beldelerden çıkıp il merkezine gelip şehri temsil eden Zonguldakspor'a sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.
“ZONGULDAKSPOR'UN ÜZERİNDE
KİRLİ ELLERİNİZİ ÇEKİN”
Masa başı oyunları oynanmadığı sürece ligde yenemeyecekleri takım olmadığını söyleyen İncekara, “Üzerimize çirkin oyunlar oynanmadığı ve hakemlerin adil bir yönetim gösterdiği zaman sahada sadece futbol oynayarak yenemeyeceğimiz takım yoktur. Bizim futbolcu kadromuz bunu yapacak güçtedir. Yeter ki, Zonguldakspor'un üzerinde kirli ellerinizi çekin. Son olarak şunu belirtmek istiyorum.
Atalarımızın bir sözü vardır, ‘Bükeme-diğin bileği öpeceksin’. Biz bükemediğimiz bileği, başkaları gibi birilerine öptürmeden yolumuza devam edip ligi en iyi yerde tamamlamaya çalışacağız” diye konuştu.