Kırmızı lacivertlilerin teknik patronu Özden ile yeşil-beyazlıların teknik patronu Yayın, aynı düşüncede!

Nefesler tutuldu. 174 günlük hasret, 1 Ekim 2011 tarihinde başlayacak Bölgesel Amatör Lig (BAL) heyecanı ile sona erecek. Gözler, 2011-2012 sezonunda 13'üncü Grup'ta mücadele edecek temsilcilerimiz Zonguldak Kömürspor ile Kozluspor'u karşı karşıyı getirecek lige çevrilmiş durumda. Sezon öncesi yaptıkları transferlerle şampiyonluğun güçlü adayları arasında olan her iki takımın teknik patronu da gruplar hakkında görüşlerini dile getirdi.
Bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de ilk defa mücadele edecek Kozluspor'un, yeni sezondaki beklentileri büyük.  Beklentilerin büyük olmasındaki ana neden, hazırlık döneminde takımın gösterdiği performans…

YAYIN'IN PLANI HAZIR
Tamamen yenilenen kadrosuyla sezon öncesi hazırlıklarına şampiyonluk parolasıyla başlayan yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Volkan Yayın, hedeflerinin ligde kalıcı olmak değil, Kozluspor'a yakışır bir mücadeleyle bir üst lige çıkmak olduğunu yineledi.
Yayın, mücadele edecekleri 13'üncü Grup'ta maçların çok zorlu geçeceğini belirterek, Biz kaliteli oyunculardan oluşan, bu ligde yeni olmamıza rağmen heyecan getiren bir oyun sergileyerek, şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer almak istiyoruz. Liglerin başlamasına az bir zaman kaldı.
Bu zaman içinde ciddi bir takımla hazırlık maçı yapmak istedik. Son oynadığımız Körfezspor maçında takım olarak iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Şimdi artık lige odaklandık. Geçtiğimiz günlerde grupların açıklanmasıyla 13'üncü Grup'ta zorlu bir mücadeleye gireceğiz. İstanbul takımlarıyla mücadele etmek zordur.
Bizde zor bir gruba düştük. Burada sadece İstanbul takımları değil, güçlü bir takım daha var. Hedefleri bu sene şampiyonluk olan Zonguldak Kömürspor ile zorlu bir şampiyonluk yarışı vereceğiz. Bu yıl, geçen yıla oranla daha zor geçecek. Biz planlarımızı buna göre yaptık dedi.

ÖZDEN, KALPLERİ FETHEDECEK
2010-2011 sezonunda şampiyonluğu avuçlarının içinden kaçıran kırmızı-lacivertli takım, hem yönetim olarak, hem de takım olarak geçen sezona oranla daha kararlı. Takımın başına Körfezspor'u amatörden alıp Spor Toto 2'nci Lig'e çıkartan Talat Özden'i getiren yönetim,  yaptığı transferlerle şampiyonluğu hedefliyor.
Hazırlık maçlarında istenileni veremeyen Zonguldak Kömürspor'da Teknik Direktör Talat Özden, lig maçlarının çok farklı geçeceğine vurgu yaptı.
Özden, İstanbul takımlarının ağırlıklı olduğu bir grubun kolay geçeceğini kimse söyleyemez. Futbolun kalbi İstanbul'da atıyor. Futbolun beşiği olarak görülen İstanbul takımlarının olduğu gruptan şampiyon olarak çıkmak için mücadele edeceğiz. Çok zor bir gruba düştük.
Ama takımıma güveniyorum. Sezon başı verdiğimiz bir söz var. Takım hedefine mutlaka ulaşacaktır. Yeni, ama çok kaliteli bir kadromuz var.
Ayrıca çalışmalarımız başlayacak. Maç haftası öncesi bir hazırlık maçı daha yapmak istiyoruz. Kimse merak etmesin, taraftarı-mız çok farklı bir takım izleyecektir dedi.