Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'da ilk devrenin bitmesinin ardından verilen izin dün sona erdi. Temsilcimiz, verilen iznin ardından ikinci yarı çalışmalarına, dün Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda başladı.
GİDEN 3, GELEN 4
İlk devrenin 11 maçlık periyodunda yeterli performans sergileyemeyen Yunus Balaban, Kamil Şener ve Umut Ali ile yollarını kesin ayıran ve 4 yeni isimle güçlenen Zonguldak Kömürspor, ikinci yarı için daha iddialı. Ligde ilk yarının sona ermesiyle birlikte, Kamil Şener, Umut Ali Bakır ve Yunus Balaban ile yollarını ayıran Zonguldak Kömürspor, Kozluspor'dan Fatih Deniz ve Ferhat Samancı'nın yanı sıra Tarsus İdmanyurduspor'dan forvet Adem Gezici ile Sivasspor A2 takımından stoper Sercan Bulut'u kadrosuna kattı. Ara transfere hızlı giren temsilcimizde, bu yeni 4 isim dün yapılan idmana katıldı.
ÇIKIŞIMIZ İKİNCİ YARIDA DA DEVAM EDECEK
Kadrosunu 4 oyuncuyla güçlendiren Zonguldak Kömürspor'da Antrenör Uğur Terzi, camiaya ve taraftara seslendi. İkinci yarıyla birlikte bambaşka bir Zonguldak Kömürspor izlettireceklerini belirten Terzi, Herkes daha güçlü bir Zonguldak Kömürspor görecek dedi. İkinci devreye daha umutlu bakan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Uğur Terzi, 3 oyuncuyla yönetimle birlikte ortak bir karar alarak yollarını ayırdıklarını belirterek, onlara bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diledi. Terzi, takıma katılan isimlerlerle birlikte ilk yarıdaki çıkışlarının kaldığı yerden devam edeceğini ifade ederek, Yeni transferler takıma fazlasıyla katkı yapacaklar. İkinci devre için takımıma güveniyorum. Koşan, arzulayan ve isteyen oyuncularla daha da güçlü bir Zonguldak Kömürspor olduk. Sezon sonu şampiyon olarak Play-Off'lara kalacağız. Taraftarımız bizi hiç bırakmadı. İnanıyorum ki, ligin ikinci yarısında tribünler tıklım tıklım dolacak. Yönetimimiz de bize her türlü desteği veriyor. Biz de gerekeni sahada yaparak, profesyonel lige adım atmak istiyoruz diye konuştu.