Son haftalarda çıkış yakalayan ve moral bulan Zonguldak Kömürspor, evinde ağırlayacağı Düzce Beyköy Belediyespor hazırlıklarını taktik ve kondisyon ağırlıklı antrenmanlar ile sürdürüyor. Temsilcimizde saha ve özellikle de seyirci avantajını iyi kullanıp haftayı 3 puanla kapatmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 4'üncü haftasında Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor'u evinde ağırlayacak. Üst üste gelen galibiyetlerle moral bulan kırmızı-lacivertliler,  rotayı bu kez hafta sonu karşılaşacakları Beyköy Belediyespor maçına çevirdi.

AVANTAJI İYİ KULLANMAK İSTİYOR

Son 2 haftada topladıkları 6 puanla ligin dibinden üst sıralara yükselen Zonguldak Kömürspor'da hafta arası moralli başlayan idmanlara yenisi eklendi. Erdoğan Demir Sahası'nda yapılan çalışmada oyuncuların moralli, bir o kadar da istekli olmaları, teknik heyetin Beyköy Belediyespor maçı öcesi yüzünü güldürdü. İstanbul Sultangazispor ile başlayan seriyi Beyköy Belediyespor maçında da sürdürmek isteyen Zonguldak Kömürspor, saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak istiyor.

KOLAY LOKMA DEĞİL

Ligin ilk haftasında lider Düzcespor'a 3-0 boyun eğen Beyköy Belediyespor, ilk puanıyla 2'nci haftada Kastamonu temsilcisi Tosya Belediyespor ile 2-2 berabere kaldığı maçta tanıştı. Ardından ligin güçlü takımlarından Zeytinburnuspor karşısındaki etkili oyununu 3 golle süsleyen Beyköy Belediyespor, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un hemen altında 4 puanla 7'nci sırada bulunuyor.

SERİ SÜRECEK

Hedeflerinde Beyköy Belediyespor maçını kazanmak olduğunu belirten Teknik Direktör Talat Özden, Düzce Beyköy Belediyespor ile oynayacağımız maçı kazanarak seriyi sürdürmek istiyoruz. Takım olarak belli seviyeye geldik ve futbola daha çok değerler katma adına her geçen hafta sahada daha iyisini yapıyoruz. Beyköy Belediyespor karşısında yine kendi oyunumuzu sahaya yansıtacağız, güzel ve zevkli bir maç olacak dedi.

YUNUS YENİ İMAJI İLE SAHNEDE!

Sezon başında Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Adıyamanspor'dan transfer elden Yunus Balaban, imaj değiştirdi. Uzun saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz Yunus, saçlarını kestirdi. Yeni imajıyla ilk çalışmasına çıkan Elmas'ın 10 numarası, yeni saç modelinin kendisini rahatlattığı ifade etti.