Spor Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da hafta sonu alınan Arsinspor galibiyetiyle yüzler gülüyor. Kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren renktaşını 3-1 yenerek son haftalara yaklaşılan grupta ateş hattından biraz olsun uzaklaşan sarı-siyahlı takım, kalan 2 maçında avantaj yakaladı.
6 MAÇAT 12 PUAN
Son 6 haftada 3 beraberlik, 3 galibiyetle hanesine 12 puan yazdıran Kilimli Belediyespor'da moraller üst düzeyde. Hayati Arsinspor maçında alınan galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Raşit Çalık, Henüz lig bitmiş değil ancak avantajlı konuma geldik. Son 6 haftaya bakıldığında güzel bir seri yakaladık. Düşme hattında yer alan ekipler arasında en avantajlı konumdayız, bunu da kaptırmaya niyetimiz yok ifadesini kullandı.
BU FUTBOLU DAHA
ÖNCE OYNASAYDIK…
Teknik Direktör Raşit, karşılaşmada galibiyeti hak eden taraf olduklarını belirterek, İlk yarının son 15-20 dakikasından sonra istediğimiz oyunu oynamaya başladık. Bu oyunu ikinci 45 dakikaya da yayarak sonuca gittik.  Bu oyunumuzla kazanmayı hak ettik. Oyuncularımı bu performanslarından dolayı kutluyorum. Gerçekten istediğimiz oyunu oynadığımız bir müsabakaydı. Bu futbolu daha önce oynasaydık, şuan Play-Off'ları zorlayabilirdik.  . Aldığımız sadece bir galibiyet. Ligin bitmesine daha 3 hafta var. Daha ligde kalmadık. Ama güzel bir hava yakaladık dedi.
Çalık, yalnızaca 3 puan aldıklarını belirterek, Artık bu hafta bizim için bitmiştir ve önümüze bakacağız. Kahramanmaraşspor maçına konsantre olmamız gerek. Futbolcularım kaybetmediği sürece özgünevleri tavan yaptı. Haftaya oynayacağımız maçtan puan yada puanlarla döneceğiz. Yarın(Bugün) bu maçın hazırlıklarına vakit kaybetmeden başlayacağız dedi.
YASİN'E AYRI PARANTEZ
Maç sonu oyuncularını teker teker alınlarından öperek kutlayan Raşit Çalık, her oyuncunu yerinin ayrı olduğunu yalnız Yasin'e ayrı bir parantez açılamsı gerektiğini vurguladı. Yasin'in performasından dolayı mutluluğunu iafede eden Çalık, Her takıma lazım bir oyuncu. Görevini layıkıyla yaptı. Attı ve attırdı. Taraftarın gönlünde taht kurdu. Onunla birlikte daha yapacağımız çok ey var dedi.