Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Devrek Belediyespor'da Antrenör Vedat Öztürk, takımın son durumunu değerlendirdi. Zonguldak ve ilçelerini bir hafta boyunca etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle lige verilen 1 haftalık arada çalışmalarına eksiksiz devam ettiklerini belirten Öztürk, hedeflerinin hafta sonu oynanacak Kandilli Belediyespor maçında galibiyet olduğunu söyledi.
ŞAMPİYONLUĞA
KENETLENDİK
Antrenör Öztürk, Devrek Belediyespor olarak henüz lig başlamadan önce önümüze hedefler koyduk. En birinci hedefimiz, ligi şampiyon olarak bitirmek ve bu doğrultuda ilerliyoruz. Şu an zirvedeyiz ve alacağımız başarılı sonuçlarla da Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'ni şampiyon bitirmek istiyoruz. Devrek Belediyespor olarak önümüze koyduğumuz bu hedeflerden hiçbir zaman kopmayacağız. Tüm Devrek halkı bizden şampiyonluk bekliyor.
Destek onlardan, şampiyonluk bizden... Onlar bize her maçımızda destek versinler, biz de şampiyonluğu taraftarlarımıza hediye edeceğiz.
Futbolcularımız arasında çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu uyum sayesinde ligde başarılı maçlar çıkarıyoruz, futbolcular arasındaki bu dostluk, bizi şampiyonluk yolunda çok olumlu yönde etkileyecektir dedi.