İstanbul Beylikdüzü'nü 4-1'le geçen Zonguldakspor'da taraftarlar, İstanbul deplasmanında kendilerine destek veren Beylikdüzü Zonguldaklılar Derneği, Maltepespor'lu taraftarlar ve Zonguldakspor'lu yöneticilere teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Beylikdüzüspor'u 4-1'lik skorla geçerek moral bulan Zonguldak Kömürspor'da taraftarlar zorlu deplasmanda kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Zorlu İstanbul deplasmanında Maltepespor'a gönül veren taraftarlarla da birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden Zonguldakspor'lu taraftarlar sosyal paylaşım sitesinden de hem bu kardeşliği ilan etti hem de kendilerine destek verenlere teşekkür ettiler. Zonguldakspor'lu taraftarlar, Beylikdüzüspor-Zonguldakspor maçı için İstanbul'a giden taraftarlarımıza yemek veren ve maçta pankart açan Beylikdüzü Zonguldaklılar derneğine ve maça gitmeleri için taraftarlarımıza otobüs tahsis eden Zonguldakspor yönetimine teşekkürler.
Eski günleri tekrar yaşamak istiyorsak birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım, Beylik-düzü deplasmanında olduğu gibi dediler.