Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Ereğli deplasmanında Neyran Gökçeler Belediyespor'u 8-2 yenen Çaycumaspor'da farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.
Çaycumaspor'un başarılı Antrenörü Resul Kumaş, karşılaşmayı değerlendirdi. Kumaş, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Neyran Gökçeler Belediyespor maçının netice dışında bir artısının olmadığının altını çizen Antrenör Kumaş, "Rakibimiz bu ligin renkli takımı olmaya aday mütevazi kadrolu bir takım.
Maça, şehit arkadaşlarını unutmayıp pankartla çıkan, güçlerince mücadele eden rakibimizi kutluyorum. Bize gelince, neticeye göre oynayan bir takım olduk. Bu da bize hiç yakışmadı. 15'inci dakikada maç 3-0 olunca, oyundan koptuk. 4-2 olunca, oyuncularım uyandı ve neticeye farklı gittiler.
Maçtan sonra futbolcularımıza prim dağıtan Belediye Başkanımız Mithat Gülşen'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.
U19 Takımı Kaptanı Taylan Özkan da, genç takım maçlarının bir an önce başlamasını isteyerek, "Bu sezon Resul hocamı-zın önderliğinde oldukça iddialı olarak lige hazırlanıyoruz. Hedefimiz; şampiyonluk ve Zonguldak ile ilçemiz Çaycuma'yı gruplarda başarıyla temsil etmek" dedi.