Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Devrek Belediyespor, Pazar günü sahasında karşılaştığı Ereğli temsilcisi Karadenizspor'u 5-1 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.
Maçın başından sonuna kadar etkili olan Devrek temsilcisi, mücadeleyi farklı kazandı. Devrek Belediyespor Antrenörü Vedat Öztürk, maç sonu değerlendirmesinde, çok iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, hedeflerinin oynanılan her maçı kazanmak olduğunu söyledi.
Antrenör Vedat Öztürk, ayrıca, Karadenizspor maçının başından sonuna kadar Devrek Belediyespor'a destek veren Mazaratlar Taraftar Grubuna ve maçı izlemeye gelen seyircilere de teşekkür etti.
TANJU
KENDİNE GELDİ
Devrek Belediyespor'da Tanju Koçaklı'nın performansı, teknik heyetin yüzünü güldürürken, taraftarları da oldukça mutlu etti.
En son oynanan Karadenizspor maçında hafif sakatlığı bulunmasına rağmen 2 gol birden atan Tanju Koçaklı, eski formunu yakaladı. Tanju, Devrek Belediyespor'un oynadığı maçlarda artık en büyük kozlarından birisi.