Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı İstanbul Beylikdüzüspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Temsilcimiz, ilk yarının son haftalarında yakaladığı çıkışı, ikinci yarıya taşımak için Beylikdüzüspor maçından galibiyet hedefliyor. Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde Kozlu Stadı'nda yapılan idman, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra dar alanda çift kale maça geçen yeşil-beyazlılar, Beylikdüzüspor maçının taktik idmanını gerçekleştirdi.
ÖZTÜRK'TEN MOTİVASYON
Ara transfer döneminde çok önemli silahlarını Play-Off yarışındaki rakiplerine kaptıran Kozluspor, ikinci yarıdaki ilk maçına Beylikdüzüspor karşısında çıkacak. Kozluspor teknik heyeti, mevcut kadronun şampiyonluk için yeterli olduğunu inancını taşıyor. Oyuncularına her fırsatta güvendiğini dile getiren Antrenör Bülent Öztürk, takımını ikinci yarıya motive diyor.
Grupta Play-Off mücadelesi veren yeşil-beyazlı takım, ilk yarıyı 20 puanla bitirerek, iddiasını sürdürdü. İkinci yarıya, ilk yarının son haftalarında yakaladığı galibiyet serilerine devam etmek için çıkacak Kozluspor, ilk engel olan Beylikdüzüspor maçını geçmek istiyor. Yeşil-beyazlı takım, saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Beylikdüzüspor maçını kazanarak, ikinci yarıya galibiyetle başlamayı arzuluyor.
FUAT EN AZ 3 HAFTA YOK
İlk yarının son iki maçında takımı yalnız bırakmamak için sakat sakat oynayan Fuat Bertan'ın kasığındaki yırtık tekrar nüksetti. Haftalardır takımdan ayrı çalışmak zorunda kalan Fuat, ağrıları artınca, dünkü idmana katılmadı. Fuat'ın dün çekilen MR'ının ardından sol kasığındaki yırtığın zorlanmadan kaynaklanarak adalelerine yansıdığı, en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.