Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, sahasında ağırlayacağı Neyran Gökçeler Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan Gülüç Belediyespor mağlubiyetini unuttuklarını söyleyen Antrenör Serkan Bankoğlu, gelecek sezonun kadrosunu kurduklarını, bu tür mağlubiyetlerin olabileceğini söyledi.
Antrenör Bankoğlu, Çaycumaspor’un başına ilk yarının son haftasında geldiğini belirterek, “Elimde kadro sıkıntısı olan bir takım teslim aldım. Özellikle sol taraf oyuncusu hiç yoktu. Buna rağmen elimdeki kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. 19 puanla aldığım takımı 26 puana kadar çıkarttım. Kazandığımız maçlarda bile oyuncularıma hep eksiklerini anlattım. Maçları kazanmış olmamıza rağmen eksikliklerimiz ortadaydı. Kondisyonu çok az olan takımın kondisyonunu en yüksek seviyeye çıkarttım. Ama maalesef bazı maçlarda kadro sıkıntısı ortaya çıkmaya başladı. Rakibimiz Gülüç Belediyespor çok haklı bir galibiyet aldı. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.
Sarı-lacivertlilerin teknik patronu Bankoğlu, kırmızı kartlarla ilgili olarak yapılan eleştirilere de değinerek, “Benim yapımda kazanma hırsı oldukça fazla. Oyuncularım da kazanmayı çok arzuladıklarından bazen agresiflik yapabiliyorlar. Hangi antrenör oyuncusuna, ‘kırmızı kart görün’ der. Defalarca konuşuyoruz. Ama saha içinde her futbolcunun başına gelebilecek olaylar, kazanma azminden dolayı bizim oyuncularımızın başına da gelebiliyor. Tabii ki, gereksiz yere kırmızı kart görenleri cezasız bırakmıyoruz. Önümüzde daha çok maç var.  Bu maçlarda Çaycumaspor her türlü sonucu alabilir. Futbolda yenmek de, yenilmek de, berabere kalmak da var. Bizim hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek. Çaycumasporlu sporseverler rahat olsun. Bize biraz zaman tanısınlar, gelecek sezonun kadrosunu kurarken bu tür sıkıntılar yaşanacaktır. Ben desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız Mithat Gülşen ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Her zaman takımın yanındalar. Takımlarına sahip çıkıyorlar” diye konuştu.