Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Karadonspor, geçen hafta ligdeki ilk maçını yenilgiyle kapattı. Süper Amatör Lig'in ilk haftasında Zonguldak Gençlikspor ile karşı karşıya gelen yeşil-siyahlı takım, sahadan  2-1'lik skorla mağlup ayrıldı.
Geçen haftayı puansız kapatan Karadonspor, Gençlikspor maçını unutarak Pazar günü Fener Sahası'nda oynayacakları Alaplı Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Kamil Zoroğlu yönetiminde Alaplı maçının hazırlıklarına devam eden yeşil-siyahlı takım, mutlak galibiyet peşinde.
Ligde yeni bir ekip olduklarını, hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu belirten Antrenör Zoroğlu, Bu ligde büyük yatırımlar yapan ve hedefleri şampiyonluk olan çok güçlü takımlara karşı mücadele edeceğiz. Hedefimiz düşme korkusu yaşamadan ligi bitirmek. İyi oyun ve fair-play çerçevesinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Rakip kim olursa olsun çıkıp saha içi performansımızı üst seviyede tutacağız. Her maça kazanmak adına çıkacağız.
Geçen haftaya gelirsek, Zonguldak Gençlikspor maçında 2-0 geriye düşmemize rağmen maçı berabere bitirebilirdik. Ama olmadı. Son dakika da kaçan bir penaltımız var, atsaydık lige puanla ve moralle başlayacaktık. Önümüzde Alaplı Belediyespor maçı var. Tüm hazırlıklarımızı bu maça göre yapıyoruz. Gençlik maçını telafi etmek istiyoruz dedi.