Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6'ncı Grup'ta mücadele edecek Kozlu Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takım, bayram iznine kadar yaptığı 10 günlük çalışmanın ardından tekrar antrenmanlara başladı. Kozlu Belediyespor, bayram öncesi takımın son halini görmek açısından Kilimli Belediyespor ile yaptıkları hazırlık maçını 3-0 kaybetmişti.
Teknik Direktör Faruk Bahadır yönetiminde Kozlu Sahası'nda günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan yeşil-beyazlı takım, dün sabah saat 10.00'da Kozlu Sahası'nda kondisyon depoladı.
Yaklaşık 2 saat süren idmanda Antrenör Faruk Bahadır oyuncularına yoğun bir idman programı uyguladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman istasyon çalışmalarıyla sürdü. Faruk Bahadır idmanda oyuncuların adete pestilini çıkardı.
BİR KALECİ, BİR ORTA SAHA VE BİR
DE FORVET ALMAK İSTİYORUZ
Yeni sezon öncesi takıma yapılacak takviyelerle ilgili olarak da konuşan Faruk Bahadır, Kozlu Belediyesporlulara da seslenmeyi unutmadı. Bahadır, Gerekli bölgelere takviye çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Bir kaleci, bir orta saha ve bir de forvet almak istiyoruz. Yapılacak transferlerle birlikte gücümüze güç katacağız. Takımda hepimiz yeniyiz. Burada en iyi takımı, göze hitap edecek takım kurma çalışmalarımız sürüyor. Kimse meraklanmasın bu takım, Kozlu Belediyespor, rakiplerini düşündürecek ve camiaya zevk verecek bir takım hazırlıyoruz dedi.
Kozlu Belediyespor'da geride kalan yeni sezon hazırlıklarını ve Kilimli Belediyespor ile yapılan hazırlık maçını değerlendiren Bahadır, Yaklaşık 2 haftadır çalışmalarımız sürüyor. Takımın şu anki halini yetersiz görüyorum.
Eksiklerimiz var, onları da lige kadar en iyi şekilde hazırlanıp gidereceğiz. Bu süreçte Kilimli Belediyespor ile özel bir maç oynadık. Tabii Kilimli bir ayı aşkın süredir idman yapıyor. Eksiklerimiz var. Neler yapmamız konusunda teknik heyetim ile yoğun bir mesai harcamamız gerekiyor dedi.