Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da, geçtiğimiz hafta sonu alınan 4-2'lik Bartınspor galibiyeti sonrası yüzler gülüyor. Kırmızı-lacivertli takım, dün itibariyle hafta sonu karşılaşacağı Belediye Safranboluspor maçı hazırlıklarına moralli şekilde başladı. Antrenör Uğur Terzi, Bartınspor maçını kazanarak, zirveye ortak olduklarını belirtti.
Terzi, Bartınspor maçı uzun süre hafızalardan kolay kolay silinmeyecek türde bir maç oldu. Ligin ilk yarısında kalan 2 maçımızı da kayıpsız atlatmalıyız. Bu doğrultuda çalışmalarımız başladı dedi.
 İstanbul Beylikdüzüspor galibiyetinin ardından ligin en kritik virajlarından olan Bartınspor maçını da kayıpsız kapatan kırmızı-lacivertlilerde moraller üst düzeyde. Ligde üst üste 2 önemli galibiyet çıkartan Zonguldak Kömürsporlu futbolculara prim dağıtıldığı belirtildi.
TARİHİ BİR MAÇ OLDU
Bartınspor galibiyetinin hiç de kolay olmadığını, orada bir tarihe tanıklık ettiklerini vurgulayan Antrenör Uğur Terzi, Zor bir 90 dakikaydı. Çok önemli bir dönemde, önemli bir galibiyet aldık. Kazandığımız için mutluyuz.
Artık önümüzde devreye moralli girmemiz için 2 önemli Belediye Safranboluspor ve Bayrampaşa Tunaspor maçları var. Bartınspor maçı artık geride kaldı. Yapmamız gereken, ligin ilk yarısında kalan 2 maçı da kazanıp devre arasına lider girmek dedi.
KAMİL ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Ligin 6'ncı haftasında Zeytinburnuspor ile oynanan karşılaşmada aldığı darbeyle ayağında kırık meydana gelen Kamil'in alçıları alındı. Fizik tedavisi süren genç oyuncu, takımdan ayrı düş koşulara başladı.