Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, hafta sonu Karabük deplasmanında ligde henüz puanı bulunmayan Belediye Safranboluspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı takım, iç ve dış sahalarda oynadığı kötü futbolla ligin dibine demirleyen Karabük Belediye Safranboluspor mücadelesinden 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Volkan Yayın, Bir kez daha iş kazası yaşamamak adına Safranboluspor'u kendi sahasında yenmek istiyoruz. Bu maçtan 3 puanla ayrılarak Bartınspor yenilgisini unutturmak amacındayız dedi.
Karabük Belediye Safranboluspor karşısında galip gelmek için çalışmalarını dün Kozlu Şehir Stadı'nda sürdüren yeşil-beyazlı takımda, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 2-0'lık yenilgiyle sonuçlanan Bartınspor maçının kötü izleri silinmiş durumda. Teknik Direktör Volkan Yayın yönetiminde kondisyona dayalı yapılan idmanda oyuncuların Bartınspor maçını unuttukları, morallerinin yüksek olduğu gözlendi.
Yönetim, her zaman destek verdiği takımını dünde yalnız bırakmadı. Kozluspor'un idmanını izleyenler arasında bir dönem yeşil-beyazlı takımın başkanlığını yapmış Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş da vardı.

RAKİBİMİZİ KÜÇÜMSEMİYORUZ
Tecrübeli çalıştırıcı Volkan Yayın, ligde hedeflerine ulaşmak için, Bartınspor maçındaki hatalara kesinlikle yer vermeyeceklerini belirterek, Rakibimizin gücü ortada. Ama kesinlikle futbolda en ufak dalgınlığın büyük sorunlar doğurduğunun farkındayız. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Aksine daha da motive olup Karabük deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bartınspor maçındaki hataları tekrarlama lüksümüz yok. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor dedi.